Oglas
· · Komentari: 0

Jelovnik Anastasije Ražnatović: Ishrana koja joj je pomogla kada se UGOJILA 20 kilograma - "Na meni je sve pucalo"

Pevačica ne krije da je nekada vodila borbu sa kilogramima

1670672289_Foto-Ataimages.rs-Anastasija-Raznatovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Anastasija Ražnatović ne krije da je vodila borbu sa viškom kilograma. Ona se u jednom period ugojila čak 20 kilograma, ali je uspela da se vrati na staro i prevaziće problem koji je imala. Naglašava da je njeno prejedanje bilo izazvano psihološkim faktorima, odnosno problemima koje nije delila ni sa kim, a spas je nalazila u hrani. Najgore joj je bilo kada je bez majke boravila na Kipru. 

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu – grickalice, hamburgere, gazirana pića… Tako sam živela šest meseci - započela je ona za "Glossy".

Pročitajte još: Nebojša Glogovac je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović, a razlog će vas oduševiti

Kada se vratila u Beograd, bilo je vidno da je nabacila kilograme, ali je ona i dalje zračila samopouzdanjem.

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: ‘Seko, Anastasija se mnogo ugojila.’ Mama joj je odgovorila: ‘Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo.’ Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: ‘Crno dete, šta napravi od sebe?’ Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: ‘Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila.

Bilo joj je potrebno mnogo vremena i truda kako bi povratila nekadašnji izgled, ali je bila istrajna i u tome uspela.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem. Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane. Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - otkrila je pevačica jednom prilikom.

Anastasijin jelovnik:

DORUČAK: Ovsena kaša sa crvenim voćem

RUČAK: Brancin i zelena salata

VEČERA: Potaž od bundeve

Trik savet: „Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe“.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas