· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

ДИЈЕТА САШЕ ПОПОВИЋА: Пет килограма за 14 дана, пије само овај напитак, а онда је открио и ТРИК САВЕТ

Директор Гранда води уредан и зрдав живот

1649259065_sasa-popovic.png
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Саша Поповић, упркос бројним обавезама, веома води рачуна и о свом изгледу, па како открива у зимским данима, често уме да набаци и који килограм више.

Прочитајте још: Познате даме са наше естраде откриле како одржавају витку линију: Ево које намирнице избегавају

Како би своју линију довео до савршенства током лета, он практикује један облик дијете у коме не гладује, али се придржава неких ствари.

- Увек се угојим током зиме, па морам на пролеће да мршавим! Тада је време слава и празника, једе се зачињена и тешка храна. Током зимских месеци углавном добијем од два до пет килограма. Када одлучим да смршам, придржавам се одређеног начина исхране - рекао је Саша у једној емисји и открио шта једе током дијете:

Исхрана

- Свако јутро пијем кафу, понекад са млеком. То доручкујем, а за ручак могу да бирам између шницли, гриловане пилетине, рибе. За вечеру је углавном комбинација меса и салате, јаја, а понекад само воће и јогурт. Пријају ми такви оброци. Он додаје да му је довољно само две недеље дијете да смрша.

- Углавном имам 73 килограма, али некада одем и на 78. За две недеље, колико се иначе храним на овај начин, из губим тих пет кила. Довољно је да 14 дана поведем рачуна о храни, скинем вишак и то је то. И моја жена Сузана користи исти програм - рекао је Саша за хит Информер и додаје:

ТРИК САВЕТ: Што више физичке активности у природи.

- Лети сам увек фит, јер сам већ са првим сунцем у Опатији. Свакодневно пливам, играм тенис, стони тенис, једем много воћа, салате зачињене маслиновим уљем и рибу. И то не зато што пазим на јеловник, већ ми на мору не прија тешка и масна храна. Самим тим, немам проблема ни са килограмима - прича Саша, који не подржава ригорозне дијете у којима људи гладују, јер брзо одустану од мршављења.

- Најгоре је кад се човек опусти, нагоји и онда после каже: "Е, од сутра ћу да држим дијету". Онда сутрадан крене, издржи три дана и после тога готово, све по старом. Кад се добро наједеш и ниси гладан, онда ти је лако да кажеш да ћеш на дијету!

Јеловник Саше Поповића:

Доручак: Кафа без шећера и пецива 
Ручак: Грилована пилетина 
Вечера: Два кувана јајета и шаргарепа

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.