Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА ЖЕЉКА ЈОКСИМОВИЋА:Певач открио начин исхране који му је помогао да доведе линију до савршенства

Дијета Жељка Јоксимовића која му је помогла да се без гладовања отараси сувишних килограма

1702554577_beograd_na_vodi_31122022_0192.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Жељко Јоксимовић годинама има идеалну килажу, али не крије да је до ње дошао уз помоћ избалансиране исхране и много физичке активности.

Жељко је открио свакодневне навике о исхрани, које му помажу да одржи добру линију и енергију.

- Дан започињем пуномасним тостом, комбинованим са различитим састојцима, авокадом, крем-​​сиром, димљеним лососом, јајима и другим. После доручка, готов сам са угљеним хидратима за тај дан.

- Једем само беланчевине и поврће, а потпуно сам избацио шећер из исхране - истакао је Жељко Јоксимовић за "Хеалтх Фитнесс Револутион" пре неколико година.

Жељко је тада признао да су му слаткиши и највећи непријатељ када је килажа у питању, па је донео одлуку да их у потпуности избаци из исхране.

Дијета Жељка Јоксимовића 

- Наравно, једем нешто слатко једном у неколико месеци или тако нешто, али то се не догађа сваке године. Што се тиче осталих прехрамбених навика, једем сваких пет сати и трудим се да избегнем закисељавање по сваку цену, јер се показало да је то највећи проблем за моје тело - наводи наш познати певач.

Осим на исхрану, Жељко веома води рачуна и о свом телу, па је вежбање постало саставни део његовог живота.

- Вежбам редовно и комбинујем различите врсте вежби. На пример, волим бициклизам, возим око десет километара дневно, често возим и више од тога кроз Београд.  

- У нашем главном граду има пуно места за бициклизам, а језеро Ада Циганлија један је од мојих избора. Осим бициклизма, пливам најмање три пута недељно, а у теретану идем свака два дана - рекао је Жељко. - Имам пријатеље који су фитнес-тренери и вежбамо заједно, што ми омогућава да спроводим најбоље програме за тело и за посао који обављам.

Како године пролазе, Жељко Јоксимовић признаје да према себи постаје све захтевнији, па је сам себи и највећи критичар.

- Све сам већи критичар како године одмичу. Чини ми се да ћу престати да радим спотове управо из тог разлога. Увек размишљам шта може да буде ново и увек имам визију како би требало то да изгледа. Међутим, ако се случајно не потрефи да оно што неки редитељ замисли или предложи да уради са мојим мишљењем, онда немам ни вољу, ни жељу да радим.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas