Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Косјерина изгледа перфектно и у ЧЕТВРТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Сваки дан почиње једним напитком, а избегава две врсте намирница

Водитељка није фан строгих дијета

1676621897_kosjerinaaaaaa.jpg
Фото: ATA images
Oglas

Драгана Косјерина, без сваке сумње, једна је од најлепших водитељки. У августу ће прославити 36. рођендан, а нема ни грам вишка.

Откад се појавила на малим екранима увек изгледа беспрекорно. Водитељка признаје да је током пандемије коронавируса променила животне приоритете и више се посветила здравом режиму исхране.

- Научила сам колико ми је мало потребно да будем срећна, само када су сви драги људи здрави. Присетила сам се колико ме веселе ситнице, почела сам опет да уживам у моментима, успорила сам, вратила се неким старим хобијима - открила је својевремено за "Курир".

Открила је да чешће сама спрема оброке, као и да је квалитетан сан ставила на врх листе приоритета:

- Осим тога, посветила сам се и здравијој исхрани, почела сам много чешће да кувам, усвојила бољи ритам и ставила здрав сан на врх листе приоритета. Неповољну ситуацију у којој смо морали да се одрекнемо многих активности, искористила сам да унапредим оно на чему је одавно требало да порадим - додала је Драгана.

Редовно вежба, а свима препоручује пилатес:

- Некад сам тренирала “сезонски” или за одређену прилику. Сада сам усвојила редовну физичку активност као животни стил и уживам у томе. Два до три пута недељно тренирам реформер пилатес, који свима од срца препоручујем, јер је одличан за функционалност тела. Радим јогу, повремено трчим и редовно шетам.

Није присталица строгих дијета и гладовања. Дан започиње једним веома здравим напитком, док избегава млечне производе и оне које садрже глутен:

- Дан почињем куркума-лимунадом са свежим ђумбиром, додам често и мало цимета. Пажљиво узимам суплементе, не мислим да треба да их бирамо на своју руку. Трудим се да једем здраву храну, довољно поврћа и воћа. Избегавам глутен и млечне производе, контролисано уносим црвено месо - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas