Oglas
· · Komentari: 0

Jednom režimu ishrane Megan Foks duguje besprekornu liniju: Kako je najlepšoj ženi pošlo za rukom da ni u jednom periodu ne kuburi sa viškom kilograma?

Oduzima dah gde god da se pojavi

1686911280_meganf.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Američka glumica Megan Foks započela je karijeru pre više od dve decenije, a pažnju svetske publike na sebe je skrenula ulogom u filmu "Transformersi".

Od tada je igrala u više uspešnih ostvarenja, a od svojih prvih holivudskih dana je obavezno ime na listama najatraktivnijih žena Holivuda i planete. Pozirala je za naslovnice mnogih prestižnih časopisa, a zanimljivo je da otkako se proslavila Megan Foks izgleda, manje-više i uz tek povremene promene frizure, identično.

Savršen stas zadržala je i nakon rođenja sinova Noe, Bodija i Džornija, a tajna njene besprekorne figure i zdravlja je u keto ishrani.

Kako je ona objasnila jednom prilikom, trudi se da se drži dijete s niskim udelom ugljenih hidrata, koja joj omogućava da ostane u formi. Ona konzumira manje porcije visokokvalitetnih ugljenih hidrata i masti, dok većinu kalorija dobija od nemasnih proteina.

Kako se hrani Megan Foks?

Megan Foks izbegava prerađenu hranu, mlečne proizvode, rafinisani šećer i hidrogenizovana ulja, a njeni vodeći izvori ugljenih hidrata su voće i povrće.

Dobar deo njenog jelovnika zasnovan je na belancima, lososu, pilećim prstima i proteinskim šejkovima, pisao je Sportskeeda.

Izbegava sve što ima dodate šećere, konzervanse i veštačke supstance, a često konzumira maslinovo ulje, avokado, koštunjave plodove i semenke.

Izbacila sam sve što je loše za mene, poput hleba i nezdravih grickalica. Najlošija stvar koju unosim u svoj organizam je kafa – istakla je svojevremeno glumica. – Nema krekera, pereda, čipsa. Ništa nezdravo!

Prema njenim rečima, tokom dana ima pet manjih obroka, a obično jede sledeće:

  • za doručak – belanca, bademi, ovsena kaša
  • za ručak i večeru – grilovani ili dimljeni losos sa dosta salate

Megan ističe i da sebi ne dozvoljava "dane za varanje", pa umesto da jede ono što zaista želi, ona samo mašta o tome.

Kada bih imala dan za varanje, jela bih picu ili tortu – priznaje glumica.

Ipak, ona na umu nema samo svoj izgled, već je u jednom intervjuu istakla da se "zbog ugljenih hidrata osećala loše".

Doručak smara najvažnijim obrokom u toku dana i nikad ga ne preskače, a uz to je vrlo posvećena vežbanju, pre svega kardio programu treninga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas