Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Гавриловић открила ТАЈНУ витке линије: Глумица тврди да ћете уз помоћ ове дијете брзо изгубити килограме

Јелена Гавриловић се строго придржава режима исхране који јој помаже да увек изгледа савршено

1687462534_belgrade_river_fest_21062023_0093.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Јелена Гавриловић увек је у гламурозним издањима, и све хаљине јој стоје као саливене. За један догађај одлучила је да направи промену, па је понела алтернативу хаљини - елегантан комбинезон.

На једно раме, са широким ногавицама које лежерно падају, са истакнутим струком глумици је стајао као саливен, а корал боја је посебно ефектна. Глумица је овај гламурозни одевни комад искомбиновала са сребрном ташницом, сандалама и женственим наочарима за сунце.

 

Јелена је још једном показала да има савршену линију коју дугује трензима и бираној исхрани.

"Исхрана и тренинзи. Волим здраве намирнице. Трудим се да једем намирнице органског порекла, а избегавам индустријски прерађене ствари. Волим и слаткише и када их једем, то је органско или домаће направљено. С времена на време имам своје режиме детоксикације",  рекла је Јелена својевремено за Стил и открила шта је избацила из исхране.

"Најбоље је избећи брашно, шећер и со. Нажалост, научила сам да хлеб није наш пријатељ. Мислим да свако мора да пронађе оно што њему одговара.

"Не ваља јести увече после 7, 8 скоро ништа, треба пити пуно течности и избацити хлеб. Само те три ствари ко год да покуша да примени, скинуће у старту већ 6 килограма", рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas