Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Gavrilović otkrila TAJNU vitke linije: Glumica tvrdi da ćete uz pomoć ove dijete brzo izgubiti kilograme

Jelena Gavrilović se strogo pridržava režima ishrane koji joj pomaže da uvek izgleda savršeno

1687462534_belgrade_river_fest_21062023_0093.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumica Jelena Gavrilović uvek je u glamuroznim izdanjima, i sve haljine joj stoje kao salivene. Za jedan događaj odlučila je da napravi promenu, pa je ponela alternativu haljini - elegantan kombinezon.

Na jedno rame, sa širokim nogavicama koje ležerno padaju, sa istaknutim strukom glumici je stajao kao saliven, a koral boja je posebno efektna. Glumica je ovaj glamurozni odevni komad iskombinovala sa srebrnom tašnicom, sandalama i ženstvenim naočarima za sunce.

 

Jelena je još jednom pokazala da ima savršenu liniju koju duguje trenzima i biranoj ishrani.

"Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije",  rekla je Jelena svojevremeno za Stil i otkrila šta je izbacila iz ishrane.

"Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara.

"Ne valja jesti uveče posle 7, 8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni, skinuće u startu već 6 kilograma", rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas