· · Коментари: 0

ЈЕЛОВНИК Јелене Карлеуше: Надокнађује МЕСО једном намирницом, а сматра да због ИСХРАНЕ никада није болесна

Певачицина трпеза је препуна воћа и поврћа

1670776279_Foto-Ataimages.rs-jelena-karleusa-Shutterstock.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк

Јелена Карлеуша је једна од најатрактивнијих певачица на нашим просторима. Она води рачуна о исхрани, а познато је и да не једе месо. Веома се брине о свом изгледу и због тога јој идеално пристаје свака комбинација за коју се определи.

- Здравље апсолутно и само на уста улази. Здрави сте колико се здраво храните. Уосталом, погледајте се у огледало голи. Слика ће вам јасно рећи где грешите - истакла је она једном приликом у разговору за Курир.

Прочитајте још: Јеловник Анастасије Ражнатовић: Исхрана која јој је помогла када се УГОЈИЛА 20 килограма - "На мени је све пуцало"

Наглашава да никада није била боелсна и да је за то заслужан њен начин исхране.

- Никада у животу нисам била болесна, а сматрам да је за то заслужна исхрана без меса, с минимумом животињских протеина у облику јаја, рибе и млечних производа. Храним се великом количином воћа на првом месту, а онда и поврћа.

Она, иако је заговорник веганске исхране, не намеће ћеркама то размишљање. Оне саме одлучују о томе како ће да се хране, а каже да је на њиховој трпези увек разноврсна храна и да Атина и Ника могу да бирају шта желе да једу.

- Атина је веган, а Ника једе све. Ја нисам неко ко деци намеће шта морају, а шта не морају да једу. Оне саме једу шта желе, тако да нисам од оних мајки које своје фрустрације искаљују на деци. Атина је сама одлучила, а Ника иде ка томе и због тога сам срећна. Наша трпеза је богата воћем и поврћем. Обожавамо "замену за месо", која има идентичан укус као месо, али прави се од протеина грашка. Једем млечне производе, јаја, рибу, али и то ћу у будућности престати. Кад је реч о новогодишњој трпези, имаћемо госте који нису вегетеријанци, али правимо јела која могу да једу сви. Обожавам посне сармице од зеља, пребранац, туршије, подварак без меса, мимоза салату... - објаснила је Јелена за "Глоссy".

- Никад ни кафу у животу нисам попила, пијем минимум три литра воде дневно. Слаткише презирем - истакла је певачица пре извесног времена.

 

Јеловник Јелене Карлеуше

Први дан

Доручак: Немасни сир 400г, две кришке интегралног хлеба, салата Ужина: Две јабуке Ручак: Грашак с поврћем 400г, салата Вечера: Салата са тиквицама.

Други дан

Доручак: Овсене пахуљице 4 кашике, воћни микс, чиа семенке Ужина: 300г трешања Ручак: Запечена боранија с поврћем, салата Вечера: Кисело млеко 360мл, салата.

Трећи дан:

Доручак: Мафини са тиквицама, салата Ужина: Витаминска салата са црвеним купусом Ручак: Шампињони са поврћем Вечера: Потаж од поврћа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.