Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Намирнице које Џенифер Лопез НИКАДА не једе: Њен лични кувар открио како се храни да би изгледала савршено

Постоје две намирнице које Џенифер не подноси

1698301866_1691664114_profimedia-0789557081.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Колико се изгледу певачице и глумице диве говоре многобројни шаљиви снимци који круже мрежама, а који укључују исечке са концерта на којима Џеј Ло игра, извајаног тела и са завидном кондицијом, а потом и исечке младих особа који се жале на болове у леђима, вишак килограма, мрзовољу... Поређење увек укључује чињеницу да Џенифер Лопез има 54 године. Одувек је важила за једну од најзгоднијих дама светске сцене, али да би то постигла, вредно тренира и храни се здраво.

Добру линију првенствено дугује разноврсној исхрани. Редовно једе нутритивно богате намирнице. Свако јутро обавезно попије воду са лимуном која убрзава њен метаболизам и подстиче мршављење. За доручак бира грчки јогурт са воћем, док јој је омиљено јело за ручак пилеће месо. Ипак, постоје и намирнице које не воли, па их због тога никада не једе.

Како је једном приликом за медије открио њен лични кувар Келвин Фернандез, Џеј Ло никада не једе лосос и бобичасто воће. Ове намирнице обожавају чланови њене породице, нарочито близанци којима је бобичасто воће омиљени додатак оброку.

- Џенифер воли да једе рибу, али никако не подноси лосос. Када га припремам за њену породицу, њој увек посебно морам да послужим неку другу врсту рибе - открио је кувар.

Иначе, бобичасто воће је главна препорука нутрициониста.

- Када је реч о воћу, бобичасто је заиста на врху листе - каже нутриционисткиња Ејми Гудсон.

- Пуно је влакана, витамина Ц и флавоноида, који су моћни антиоксиданти. У једној шољи малина или купина налази се чак осам грама влакана, што је нешто више од 30 одсто препорученог дневног уноса. Иначе, влакна су важна за здравље црева, варење, а имају улогу чак и у мршављењу - каже нутриционисткиња.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas