Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ни после другог порођаја нема ни грам вишка: Како се храни Софија Милошевић?

Софија је поносна мама два дечака, а упркос порођајима изгледа фантастично

1678953768_htl_bgd_tepih_10032020_0075.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Лепа манекенка Софија Милошевић једна је од згоднијих жена на нашим просторима. С обзиром на то да се бави манекенством, она је након оба порођаја убрзо повратила топ форму тако што се посветила трензима. Софија је коригованом исхраном и вежбама у рекордном року је линију довела до савршенства.

Манекенка редовно тренира, што радо дели и са својим пратиоцима на Инстаграму, а једном приликом је поделила јеловник јер је многе занимало како се Софија храни, односно како одржава тако витку фигуру.

"Многи су ме питали како се храним. Постављаћу много тога. Трудим се да једем више протеина и обожавам авокадо (у свему). Увек једем воће пре главног оброка, па сам јела манго. Ово је сок од ананаса, јер сам морала да избацим поморанџу и лимун због тога што дојим, а то беби може да произведе грчеве", написала је Софија једном приликом на свом Инстаграм профилу.

Манекенка је и пре истицала да спроводи напорне тренинге и да се труди да избегава угљене хидрате јер јој тренер то не саветује.

Ипак, највише пажње жена изазвала је њена изјава везана за количину течности! Наиме, Софија дневно попије 4 па чак и 5 литара воде. 

Ово сигурно убрзава њен метаболизам до максимума, па има и мало "луфта" за слаткиш који повремено себи дозволи!

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas