Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТ КОРАКА ДО РАВНОГ СТОМАКА: Резултати ће бити видљиви за 7 до 10 дана

Савети који вам могу помоћи да се отарасите сувишних килограма

1703336939_Foto-Shutterstock-ravan-stomak-saveti.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Није лако скинути стомак, нарочито не за кратко време, али има много тога што можете да урадите да бисте што пре могли да обучете најлепшу хаљину по својој жељи.

У очувању здравља и витке фигуре, најважније да се овим циљевима посветите дугорочно, али испробајте и овај план за  скидање стомака бар 7 дана и добићете сигурно додатну мотивацију. Продужите га одмах на 10 дана, а онда вам неће бити толико тешко ни да га се дуже придржавате.

Корак број 1

Одмах смањите унос соли. Велики део оног што на телу примећујемо као наслаге на стомаку, задњици и бутинама је, заправо, вода коју тело задржава. Моментално престаните да солите кувана или пржена јаја, избаците из исхране инстант супе, нипошто немојте да заваравате глад сланим штапићима или интегралним крекерима. За само неколико дана, тело се може ослободити и по неколико литара вишка течности.

Корак број 2

Избаците шећер, све месне прерађевине, престаните да једете слаткише, појачајте протеине. Једите кувана јаја, обарене интегралне житарице, печено или барено месо, рибу, много салате и бареног лиснатог поврћа. Морате смањити број калорија који дневно конзумирате.

Корак број 3

Повећајте унос течности. Пијте два до три литра воде дневно, почните јутро чајем од коморача или водом с мало лимуновог сока. Препоручују се и биљни чајеви, са додатком ђумбира и куркуме.

Корак број 4

Вежбајте сваки дан, можете то радити и код куће и не треба вам никаква опрема. Минимум је тридесет минута, а у обзир долазе све вежбе које вам подижу пулс и од којих се добро задишете и ознојите - трчање у месту, прескакање вијаче, све врсте скокова. Пробајте и "пењање" на поду - ослоните се на шаке, а ноге наизменично подижете савијене у колену, све до груди.

Корак број 5

Вежбајте мишиће стомака и средњег дела тела. За читав средњи део је једна од најједноставнијих и најделотворнијих вежби "планк" или, на српском, издржај. Лезите на стомак, ослоните се на подлактице и подигните од пода тако да цело тело буде равно (као даска, "планк" на енглеском). Циљ је да останете у овом положају 30 до 60 секунди и да поновите четири серије.

Различите форме "трбушњака" (са савијеним ногама или подигнутим у ваздух или наизменично подизаним) треба да радите минимум три врсте, по 15 понављања, у три серије. Ако нисте у форми, све ово није лако, али радите колико можете. Одморите, па наставите. Сваког дана ће бити све лакше.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas