Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта омиљена храна говори о вашем КАРАКТЕРУ? Намирнице којимa не можете да одолите могу пуно тога рећи о вама

Љубитељи чоколаде су интуитивни и склони драматизуји у љубави

1693659221_shutterstock_2122119059.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нема ништа боље од тога - мало опијени, уморни од плеса и гужве, уживате у укусима попут сласних кромпирића, пице или сочне пљескавице. Међутим, јесте ли знали да избор хране открива много тога о вашој личности?

Љубитељи пице су људи који уживају у животу, а посебно воле да своју омиљену храну конзумирају док су удобно смештени на каучу. Они се не оптерећују детаљима и често своју срећу проналазе у избору ресторана из којег ц́е наручити своју укусну пицу.

Ако преферирате супу, велике су шансе да сте особа која највише ужива у својим домац́им удобностима и ноћним часовима. Ваша омиљена храна је укусна супа или чорба, а те тренутке желите задржати за себе.

Они који воле пљескавицу или чизбургер свој мир проналазе након покоје чашице у овим сласним оброцима. Ова група људи је амбициозна и жељна успеха, те су спремни да се боре за своје снове.

За љубитеље пилетине, бело месо је рутина коју не мењају често, поготово након ноћног изласка. Ови људи воле проводити време са пријатељима и ретко мењају своје навике.

Ако сте склони брзој храни, то значи да сте авантуриста и волите водити пријатеље на нова искуства. Понекад можете бити склони маштањима која се никада неће остварити, и повремено вам недостаје контакт са стварношћу.

Љубитељи помфрита су често пословно амбициозни и незадовољни су док не заврше све задатке до краја. Њихова незаустављива глад за успехом доприноси њиховом пословном животу.

Ако вам се сладолед чини као први избор усред ноћи, вероватно још увек носите унутар себе дух детета. Импулсивни сте, слободног духа и доносите много забаве у окружење. Можда ц́ете се заљубити у некога ко је потпуна супротност - љубитеља помфрита и каријеристе.

Љубитељи чоколаде су често шармантни и кокетни. Иако уживају у интимности и романтици, понекад претерано драматизују у љубави, што их чини емоционално рањивим. Њихова интуиција игра важну улогу у доношењу одлука.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas