Посне пуслице освајају на први залогај, а чоколада и ратлук им дају посебан шмек.
![1713360004_shutterstock_2395111021.jpg](/cache/images/0/d/2/3/3/0d233a7e90ff3184b69038677963667ff246b156.jpg)
Пуслилце су сигурно један од омиљених слаткиша већине. Овај слатки ужитак се топи у устима и сигурно ћете уживати у њему а данас добијате посну верзију рецепта за ову ваздушасту и мекану посластицу.
Потребни састојци:
100 г прах шећера
100 г ратлука
2 ребра чоколаде за кување
100 гр сецканих лешника
2 кесице ванилин шећера
50 мл воде
Припрема:
У шерпицу ставите шећер и воду па оставите да прокључају. Кад проври, кувајте на тихој ватри 5 минута, па додајте чоколаду, сецкан ратлук и ванилин шећер. Мешајте док се не отопе састојци па додајте сецкане лешнике. У плех обложен пек папиром ређајте пуслице. Оставите да се осуше, па стављајте у папирне корпице. Пријатно!
Трпеза
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ