· · Коментари: 0
УКУСНО

Пројице са качкаваљем су рецепт дана: Спремају се брзо и лако, а сви их обожавају (ФОТО)

Данас припремамо пројице са качкаваљем, а одлично иду уз ајвар и сир.

1613988140_projica.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / дидy_китцхен

Куварица Дина Ђекић, познатија као Дидy_китцхен, своје пратиоце често обрадује занимљивим рецептима. На њеном инстаграм профилу, као и на њеном сајту, сви заинтересовани могу пронаћи прегршт инспиративних рецепата.

Пројице са качкаваљем су данашњи избор. Када сте у журби брзо направите ове пројице, послужите их уз ајвар, сир или шта већ ко воли и препустите се.

Прочитајте још: ЗА СВА ЧУЛА: Поховане палачинке са пилетином, печуркама и качкаваљем (ФОТО)

Ево још једног лепог рецепта. Пројице се спремају лако, брзо и верујемо да ће вам се свидети, сочне су и преукусне.

У чинију разбијте једно веће јаје, сипајте 100 мл јогурта и 50 гр масти. Промешајте да се све лепо сједини. Додајте две 3 кашике белог кукурузног брашна, две кашике жутог кукурузног брашна, једну кашику паленте, соли по укусу и 6 гр прашка за пециво.

Промешајте па додајте 60 гр ренданог качкаваља. Корпице ставите у калупе, сипајте смесу и поспите семенкама по жељи. Пеците у загрејаној рерни на 180° око 20 минута.

Прочитајте још: Куварица Диди је са само 7 година умесила први хлеб, а сад нам преноси тајне кувања

Мера је за 6 пројица. Служите уз сир, ајвар, јогурт. Уживајте у данашњем дану уз овај сјајан рецепт!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.