Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВРШЕН УКУС

Рецепт за ПИЦА СОС од белог лука који ће вас одушевити! Прелив готов за пет минута

Овај рецепт за сос за пицу је посебно згодан када погледате у свој ормар и схватите да немате конзервиране производе од парадајза или немате начина да направите традиционални сос за пицу

1654890326_______________________________________________________________________________0-460000000000998.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Овај сос можете користити за пицу, али такође прави укусан сос за штапиће хлеба или коре за пицу. Такође можете користити овај сос као лажни Алфредо сос и додати га тестенини. Ако то урадите, можете чак додати поврће и месо како бисте то учинили потпуним оброком. 

Састојци

  • 2 кашике путера
  • 4 чена белог лука (млевено)
  • 3 кашике вишенаменског брашна
  • 1/4 кашичице млевеног црног бибера
  • 1/4 кашичице соли
  • 1/4 кашичице оригана
  • 1 шоља млека
  • 1/2 шоље пармезана

Прочитајте још: Направите ЧОКОЛАДНЕ КОРПИЦЕ: Јестива декорација која ће вас одушевити (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Упутства

Растопите путер у малом тигању на средњој ватри. Додајте бели лук, кувајте 30 секунди пре него што умешајте брашно, бибер, со и оригано. Умутити да се добро сједини.

Полако додајте млеко, мутите док се добро не сједини. Повремено наставите да мутите док се не постигне жељена густоћа.

Уклоните са ватре, умешајте сир док не постане глатко. Користите одмах или поклопите и охладите док не будете спремни за употребу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas