Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Омекшивач не морате користити само за веш: Његове намене су бројне (ВИДЕО)

Омекшивач се може корисити у разне сврхе: за радијаторе, као освеживач и још много тога.

1616875230_pjimage--38-.jpg
Фото: Принтсцреен / ТикТок / лифеwитхмина07 / ниц0075
Oglas

Многи воле мирис омекшивача за веш и користе га за чишћење многих ствари у кући, као и за сузбијање неугодних мириса у тоалету.

Прочитајте још: Ситуација коју сви презиремо: Ово је најједноставнији начин да скинете ЖВАКУ са фармерки! (ВИДЕО)

Госпођа Хинч, која је у Британији велика звезда међу љубитељима чишћења, омекшивач користи да очисти судоперу, многи га стављају у водокотлић како би WЦ боље мирисао, али постоји још много начина како га можете искористити.

Јастуци:

Корисница ТикТока под именом Мина показала је како користи микс неколико производа за чишћење како би направила спреј којим освежава своје пуфасте јастучиће.

@лифеwитхмина07

Мy оwн фебрезе 🤩 ##цлеанфресххyпе ##цлеанинг ##фебрезе ##мрсхинцххоме ##цлеанинг ##фабриццондитионер

♬ Wхат Yоу Кноw Боут Лове - Поп Смоке

Помешала је две врсте омекшивача за веш са појачивачем мириса током прања у машини, додала воде и све ставила у распршивач, добро протресла како би се течности сјединиле. Тада је једноставно попрскала јастучиће, који су попримили нежне мирисе.

Прочитајте још: Како да ТЕФЛОНСКИ ТИГАЊ дуже траје? Ове ствари га уништавају

Ароматски дифузери:

Уместо да сваки пут када вам се истроше купујете нове, покушајте у њих усути мешавину омекшивача и мало воде.

@ниц0075

Кееп yоур емптy диффусерс ##хомехацк ##хинцх ##хоме ##хометип ##хометипофтхедаy ##хоусеwифе ##бабyпинк ##охбабy ##фyппс

♬ ...бабy оне море тиме - Тхе Марíас

Решетке из пећнице:

Нико не воли да чисти решетке из шпорета на којима је доста загореле масноће, али омекшивач и ту може да помогне.

Умочите решетке у мешавину вруће воде и омекшивач, те их након времена извадите. На тај начин ћете масноћу лакше уклонити.

Радијатори:

Многи користе разређени омекшивач за веш за чишћење радијатора. Поред тога што ћете очиситити прљавштину са радијатора, угодан мирис ће се ширити по кући. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas