· · Коментари: 0
ПУТОВАЊЕ

Ово још нисте видели: Стаклене собе, термална бања а све то на најлепшем полуострву (ВИДЕО)

Уживајте у споју традиционалног и модерног.

1611833367_HOTEL.PNG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / ефецтос_еспациалес

Ако тренутно сањате о необичном путовању, Шпанија има право решење. Уђите у "Les Cols Pavellonos", дизајнерски хотел смештен у близини Гироне у Шпанији. Заборавите боравак у досадној, обичној хотелској соби, одседаћете у једном од пет стаклених павиљона, уређених да бисте се осећали што опуштеније. Поред сопственог упатила, сваки павиљон има и свој онсен - јапанску купку с топлим изворима.

Футон стил
Такозвани футон нам је дошао из Јапана. Иначе, ово је њихов најомиљенији и традиционални душек за спавање, различит од довољно густог памучног платна. Главни принцип јапанског ентеријера је велика количина светлости, простора и слободе,

Прочитајте још: 5 непознатих чињеница о животу у Норвешкој: Ево за шта они користе реч "тексас"

Кревети су такође у јапанском футон стилу, близу пода и пружају потпору кичми.

Осећаћете се као код куће!

Ту улазе стаклени зидови и подови. Начин на који су обликовани и затамњени значи да вас људи неће видети шта радите. Међутим, можете видети вртове око имања. За кућну удобност, поред куће је каталонска сеоска кућа која има ресторан са две Мишелинове звезде.

Прочитајте још: БЕЛА КУЋА, али у Ираку! Бизнисмен у Овалном кабинету, а млада...

У околини, животиње се слободно шетају по повртњацима на којима се гаје домаћи производи који се користе за спремање укусних оброка! Преноћиште у овом хотелу кошта скоро 40 000 динара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.