Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГРЧКА

ДРАМА! ЈЕДИНА позитивна Српкиња на корону је на Криту - ОТКРИВАМО ШТА СЕ ДЕСИЛО!

Од 1. јула од туриста које су тестирали грчки цариници позитивно је 11 странаца, а међу њима је једна Српкиња. Она се не налази на Скијатосу како се спекулисало.

1593781389_ParKrit.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Београђанка је са дечком кренула на одмор прошле недеље. Прошли су бугарско-грчку границу и њу су тестирали.

Прочитајте још: СРБИ су нам ДОНЕЛИ КОРОНУ! Туристи направили пометњу на СКИЈАТОСУ, а ево шта је ИСТИНА

Њих двоје су пут наставили ка Солуну. Ту су паркирали ауто и авионом отпутовали на Крит. Комплетно летовање су организовали у својој режији.

После пет дана су јој јавили да је позитивна.

- После пет дана су их звали телефоном и обавестили да је она позитивна, а онда су им рекли да опуштено чекају позив за други тест како би могли да се врате у Србију - каже рођака наше туристкиње.

Уживанција на критској плажи Фото: Пиксабеј

Нико им није тражио новац за нови тест, нити је неко дошао по њих како би их превезли до ковид хотела.

Нико им није тражио новац за нови тест.

- Нико их не дискриминише, нити се склањају од њих иако знају да су позитивни, па су  презадовољни третманом, једноставно ставе маску на лица и оду на удаљену плажу - каже рођака.

Њих двоје сада чекају да их позиву за нови тест како би са негативним документом могли да наставе путовање. Од њих двоје Грци очекују само да ван собе носе маске.

Прочитајте још: Кад Срби ураде ОВО у Грчкој - свима ПАДНЕ ВИЛИЦА: Немци и Енглези само ГЛЕДАЈУ!

Грчки доктори који на граници тестирају туристе том приликом саопште и да, уколико се догоди да је њихов случај асимптоматски неће бити послати у ковид болницу. Њихов одмор се неће променити осим у случају да добију температуру, а тада могу да оду у болницу за туристе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas