Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

ИЗУЗЕТНА ПОНУДА ЗА ЛЕТОВАЊЕ У БЕЛЕКУ: 50% попуста за резервације одређених термина до краја маја

Искористите погодности

1621939321_GLAVNA-Spice-Hotel--Spa7.jpeg
Фото: Промо
Oglas

Размакли су се облаци, након дугог чекања, стигло нам је сунце и подсетило нас како те прижељкиване високе температуре одмах буде жељу за летовањем. На срећу, сада је прави тренутак да се одлучите за резервацију туристичког аранжмана. Изузетна понуда стиже за један изузетан хотел у Белеку. За резервације до краја месеца маја, можете искористити чак 50% попуста за летовање са поласком до 06. јула, а у питању је Спице & Спа Хотел 5*  .

Фото: Промо

Спице & Спа Хотел 5*  се налази свега 2км од центра Белека, на око 40км удаљености од центра Анталије и 35км од аеродрома у Анталији. У питању је простран ресорт, чије спољно и унутрашње уређење одише оријенталним стилом. Поседује своју, 270м дугу пешчану плажу, на којој је бесплатно коришћење сунцобрана и лежаљки. 

Фото: Промо

Услуга у хотелу је Ultra All Inclusive, по принципу самопослуживања и избора више јела у главном ресторану. Концепт обухвата главне оброке – доручак, ручак и вечеру, али и касни доручак, ноћни бифе и ноћне ужине. Осим тога, скоро у свако доба је негде у хотелу, на располагању занимљив залогај, било да је то сладолед или палачинка, као и безалкохолна и алкохолна пића домаће производње. Поред главног ресторана, хотел нуди један ВИП ресторан и четири a la carte ресторана (италијански, турски, азијски и рибљи). Ту је и неколико барова и једна посластичарница. 

Фото: Промо

Љубитељима доброг залогаја, дакле неће мањкати нових искустава и уживања, на летовању у овом хотелу, али још једна важна група, ако не и најважнија, биће изузетно задовољна одмором у Спице & Спа Хотел 5* . Малишани ће се радовати аква парку, дечијем базену на отовреном (а постоји и један затворени за најмлађе), дружењу са другом децом у дечијем клубу и на гралишту. За децу је осмишљен и посебан мени у оквиру главног ресторана. Сви знамо да деца ипак највише воле да се забаве са родитељима, а било би незамисливо да један овакав ресорт не нуди анимације за заједничко дружење, па су ту бројни спортски терени, спортске активности, жива музика… Сасвим сигурно ће највише смеха и узбуђења бити на тобоганима аква парка, којих је чак 7. 

Фото: Промо

Кад се добро уморе, родитељи могу искористити чари Спа центра, релаксирати се у сауни или ђакузију, и на тај начин заокружити услугу Спице & Спа Хотел 5*  и уверити се колико је све у овом хотелу сјајно. 

Фото: Промо

Овим путем вас и позивамо да искористите неверевотне попусте за резервације направљене до 31.05. за поједине хотеле у Турској. Чак 50% су ниже цене за аранжмане за хотел Трансатлантик Хотел & Спа 5*  у Кемеру, до 19.06 и 45% попуста за хотел Сунданце Ресорт 5* у Бодруму, такође за резервације направљене до 31.05. У нашој понуди су још и аранжмани за Хургаду  и Шарм Ел Шеик.  
 

Фото: Промо

За коју год дестинацију да се одлучите, резервацију можете направити и онлине путем нашег сајта, као и телефонски путем call центра где ће вам се на број 011 655 78 00 љубазне колеге јавити и дати све потребне информације.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas