Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

Летовање у ЦРНОЈ ГОРИ – Хотели 4* од 349€: Агенција Травелланд ради суботом и недељом!

Најатрактивнија летовалишта Црне Горе налазе се у Боки Которској. Сви хрле баш тамо, зато резервишите своја места на време у хотелу са 4* по повољним ценама. То можете учинити и викендом.

1626538256_naslovna.png
Фото: Тавелланд
Oglas

Летња сезона је у свом јеку, а аранжмани увелико продају за дестинације попут Турске, Египта, Грчке, Црне Горе, Кипра, Шпаније. Како би сви путници били адекватно услужени агенција “Травелланд” ради и током викенда, на познатој адреси Добрачина 43 – суботом од 09-16х, недељом од 10-17х.

Многа већа и мања насеља се налазе на ободу Бококоторског залива и свако од њих има своје занимљивости. Потпуни летњи угођај доживљавате ако изаберете и квалитетан смештај. Бирамо за вас хотеле по препоруци агенције “Травелланд”. Крећемо од најатрактивнијег летовалишта – Будве.

Хотел Словенска Плажа 4* се налази на око 50м од плаже, у центру места Будва. Потребно је 10 минута лагане шетње до античког Старог града. На једном месту концентрисано је све што је потребно за угодан одмор - од смештаја и исхране до рекреације и забаве. Словенска плажа је међу првим добитницима у Црној Гори Ецо лабел сертификата, сертификата Европске Уније за бригу и очување животне средине. Овај хотел обезбеђује бесплатан смештај за двоје деце до 10 година. Слободних места на 7 ноћења има од 21.07. а најнижа цена за полупансионску услугу је 408 евра.

Фото: Травелланд

Локација у непосредној близини Туристичког насеља Словенска плажа, на само 15 минута хода од Старог града Будва, у раскошном зеленилу медитеранског растиња налази се хотел Александар 4*. Александар је кутак за све оне којима је императив квалитетан годишњи одмор, уз комфоран смештај, идеалне услове за рекреацију и добар програм анимације. Потпуно је реновиран 2017. Године.
Најнижа цена на 7 ноћења током јула је 458 евра, а за 10 652 евра (полупансион). Двоје деце до 10 година имају гратис смештај.

Петровац украшавају маслине, наранџе, ловор, лимуни, леандри. А у таквом “друштву” бораве сјајни хотели који су за сваку препоруку.

Након потпуне адаптације хотел Цастелластва 4* почиње нову медитеранску причу, новим квалитетом, новом понудом у новом, а ипак обновљеном старом здању. У дивном природном амбијенту борова и маслињака, овај хотел и у новом здању пружа топлину и удобност. Цастелластва нуди интиман одмор конципиран по жељи госта. На располагању вам је од 21.07. по цени од 417 евра за 7 ноћења, тј 593 евра за 10 ноћења.

Фото: Травелланд

Један  од најтраженијих хотела на Црногорском приморју је хотел Палас 4*. Верујемо да је тако. Обогаћен је новим хотелским садржајима и новим wелнес & спа центром. С обзиром на позицију и унутрашњу опремљеност, хотел је идеалан за породичне одморе. Модерно је осмишљен и простире се на 5 спратова. Налази се на самој обали мора, у залеђу градске плаже Петровац и синоним је за квалитет и угодан одмор. И за њега важи правило – ГРАТИС смештај за двоје деце до 10 година. Слободних места има од 10.08. (најнижа цена је 509 евра).

Још један хотел  који се налази у прелепом старом јадранском граду Петровцу, је Виле Олива 4*. Осим богатог садржаја за децу и одрасле, нуди и најниже цене за боравак на 7 ноћења – 427 евра (термини од 31.07.)

У мирном, рибарском мјесту Бијела, општина Херцег Нови, поред мора и сопствене плаже смештен је хотел Делфин Бјела 4*. Хотел садржи собе и апартмане, које карактерише дизајн у медитеранском стилу, а најнижа цена на 7 ноћења је 349 евра. (термини: 21, 24, 26, 31.07.).

Фото: Травелланд

 О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas