Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Travelland АКЦИЈА: Најтраженији lux хотели у Црној Гори на попусту до 30.4.

Акција снижених цена за хотелски смештај односи се не само на грчке хотеле већ и на оне у Црној Гори. Лето на Црнгорском приморју почиње већ од 28.5.

1651147886_naslovna.jpg
Фото: Травелланд
Oglas

Црна Гора обилује квалитетним и луксузним хотелима за које би се многи изненадили уколико дуго нису посетили Црногорско приморје. Још уколико постоји могућност да се резервишу места по најнижим ценама за сезону 2022, остаје нам само да вам укажемо на оне најбоље из понуде. Питали смо туристичку агенцију “Travelland” за препоруке и ево шта су нам одговорили.

Међу најтраженијим хотелима са сопственом плажом и погледом на Бококоторски залив од којег застаје CARINE HOTEL DELFIN - Ex Iberostar 4*. Модерно опремљене и комфорне собе, базен и салон лепоте, као и мини клуб за најмлађе, учиниће боравак изузетно пријатним. Налази се у мирном, рибарском мјесту Бијела (општина Херцег Нови). Плажа је шљунковита и бетонска и налази се испред самог хотела. Услуга је Алл инцлусиве (шведски сто, према хотелским правилима укључује и домаћа пића). За уплату од 20% вредности аранжмана, остварујете попуст за рани букинг, плус додатни попуст од 5% уколико резервације извршите до 30.4. Већ од 28.5. могућ је боравак на 7 ноћења по цени од 287 евра. У јуну је на располагању боравак на 7 и 10 ноћења. 

Фото: Travelland

Хотел  Iberostar Park Bijela 4* се налази у Бококоторском заливу у месту Бијела, поред самог мора. Аеродром Тиват се налази на 12 км од хотела Парк. Хотелска понуда укључује приватну плажу, затворени базен и отворени базен са терасом за сунчање, садржаје за спортове на води и услуге изнајмљивање аутомобила и бицикала. Wi-fi и паркинг су бесплатни за госте хотела. Могућ је боравак у априлу и мају на 3, 4, 5, 6 и 7 ноћења. Првомајски празници могу бити и на мору (свега 107 евра за термине: 1.5.-4.5; 2.5.-5.5. тј 142 евра за термин од 1.5.-5.5.) 

Фото: Travelland

Carine Hotel Kumbor 5*  се налази у месту Кумбор, на удаљености 9 км од Куле са сатом у Херцег Новом. Хотел у понуди има приватну плажу, непушачке собе и бесплатан WиФи, као И паркинг са довољним бројем места. Слободних термина има већ од 28.5. по цени од 241 евро за 7 ноћења. До октобра колико И траје летња сезона, у понуди је боравак на 7 И 10 ноћења. Акција попуста на цене важи до 30.4.

Неизоставна Будва и додатни попусти!
Хотел Словенска Плажа 3*  - у самом центру Будве, на 10 минута хода од Старог града Будве. Најнижа цена боравак на 7 ноћења је 239 евра по особи, а на 10 ноћења 409 евра.  Једно дете до 7 година борави бесплатно, док друго дете од 2 до 12 година има попуст од 50%. Иста акција важи и за Хотел Словенска Плажа 4*  као и за хотел Палас 4*. Хотел Палас је један од најтраженијих хотела на Црногорском приморју. Љубазно особље, одлична и разноврсна храна, мноштво садржаја, удобне и простране собе, близина мора и плаже, топло препоручују овај хотел.

У непосредној близини туристичког насеља Словенска плажа, на само 15 минута хода од Старог града Будва, у раскошном зеленилу медитеранског растиња налази се хотел Александар 4* . Идеалан је за мирне породичне одморе, конгресе и конференције мањег обима. Александар је кутак за све оне којима је императив квалитетан годишњи одмор, уз комфоран смештај, идеалне услове за рекреацију и добар програм анимације. У овом хотелу дете до 7 година борави бесплатно. Акција попуста важи такође до 30.4.

Фото: Travelland

Некадашње име Петровца, данас hotel Castellastva 4* својим именом подсећа на традицију овог малог места. У овом хотелу дете до 7 година има ГРАТИС смештај. Најнижа цена боравак на 7 ноћења је 289 евра по особи (термин од 28.5.). Додатни попусти од 5% важе за све резервације до 30.4.

Хотел Виле Олива 4* се налази у прелепом старом јадранском граду Петровцу, који припада будванској ривијери. Породице са децом обрадоваће информација да двоје деце имају гратис смештај (заједнички лежај) уколико се породица одлучи за боравак до 20.6. Свакако би ваљало искористити акцију попуста која важи само до 30.4.

Све у свему, избор је широк, лето дуго, па изволите изабрати најбоље за себе и своје ближње.
Заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради радним данима од 09-20х, суботом од 09-16х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas