Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Travelland LAST MINUTE понуда: Најтраженији хотели у Црној Гори већ од 285€ за 7 ноћи у јуну и јулу

Јесте ли већ на некој плажи? Летња сезона је увелико стартовала. Искористите прилику специјалних понуда за летовање на Црногорском приморју у агенцији “Travelland”.

1655905497_naslovna--1-.jpg
Фото: Travelland
Oglas

Крајем јуна и почетком јула хотели у Црној Гори имају примамљиве цене за све оне који ће летовати преко агенције “Travelland”. LAST MINUTE понуде спремне су за смене од 25.6.

Користите удобност сопственог превоза и упутите се на море!

Издвајамо неке од хотела које бисмо топло препоручили, а и сами посетили током лета.

Hotel Slovenska Plaža 4* се налази на око 50м од плаже, у центру места Будва. На једном месту концентрисано је све што је потребно за угодан одмор - од смештаја и исхране до рекреације и забаве. Словенска плажа је међу првим добитницима у Црној Гори Eco label сертификата, сертификата Европске Уније за бригу и очување животне средине.

Најнижа цена за боравак од 7 ноћења (са сменом од 25.6.) износи 325 евра по особи, тј од 509 евра за боравак на 10 ноћења. Уколико се одлучите за смештајне јединице хотелског ресорта Словенска Плажа категорије 3* - Hotel Slovenska Plaža 3*, цена је још нижа – од 285 евра за 7 ноћења, тј. 435 евра за 10 ноћења.

Фото: Травелланд

Један  од најтраженијих хотела на Црногорском приморју је hotel Palas  4*.  Обогаћен је новим хотелским садржајима и новим welnes & spa центром. С обзиром на позицију и унутрашњу опремљеност, хотел је идеалан за породичне одморе. Налази се на самој обали мора, у залеђу градске плаже Петровац и синоним је за квалитет и угодан одмор. Last minutе цена боравка од 25.6. је 372 евра по особи на 7 ноћења.

Фото: Травелланд

Заједничку најнижу цену боравка од 355 евра за 7 ноћења почев од 25. јуна деле два хотела:
Hotel Castellastva 4* - својим именом подсећа на традицију места Петровац. У овом хотелу дете до 7 година има ГРАТИС смештај. Смене у јуну и почетком јула су: 25.6; 26.6; 1.7; 2.7. на 7 и 10 ноћења.  Други хотел се налази у непосредној близини туристичког насеља Словенска плажа, на само 15 минута хода од Старог града Будва, у раскошном зеленилу медитеранског растиња -  хотел Александар 4*. Александар је кутак за све оне којима је императив квалитетан годишњи одмор, уз комфоран смештај, идеалне услове за рекреацију и добар програм анимације.
Акција - 1 ДЕТЕ ДО 10 ГОДИНА БЕСПЛАТНО БОРАВИ, ДРУГО ДЕТЕ ОД 2-12 ГОД. ИМА ПОПУСТ 50%

Царине Хотел Kumbor 5* (еx Iberostar) се налази у месту Кумбор, на удаљености 9 км од Куле са сатом у Херцег Новом. Хотел у понуди има приватну плажу, непушачке собе и бесплатан WиФи, као и паркинг са довољним бројем места. Ласт минуте цена за смену од 25.6. је 298 евра за 7 ноћења, а за 10 ноћења 435 евра по особи.

Међу најтраженијим хотелима са сопственом плажом и погледом на Бококоторски залив од којег застаје дах је CARINE HOTEL DELFIN - Еx Iberostar 4*. Модерно опремљене и комфорне собе, базен и салон лепоте, као и мини клуб за најмлађе, учиниће боравак изузетно пријатним. Најнижа цена је 315 евра за смену 25.6. на 7 ноћења.

Фото: Травелланд

Carine Hotel Park Bijela 4* се налази у Бококоторском заливу у месту Бијела, поред самог мора. Хотелска понуда укључује приватну плажу, затворени базен и отворени базен са терасом за сунчање, садржаје за спортове на води и услуге изнајмљивање аутомобила и бицикала. Wi-fi и паркинг су бесплатни за госте хотела.

За смену 25.6. цена пакета по особи на 7 ноћења је 364 евра, а за 2.7. је 374 евра.

Заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради радним данима од 09-20h, суботом од 09-16h. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Travelland” можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas