Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ХОТЕЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Монтенегрина Хотел & Спа 4*, Рафаиловићи Ексклузивне цене само у Travelland-u

Акција снижених цена у агенцији “Travelland” за хотелски смештај односи се не само на грчке хотеле већ и на оне у Црној Гори. Најновији хотел на Црногорском приморју има специјалну понуду!

1654762676_naslovna.jpg
Фото: Травелланд
Oglas

Црна Гора обилује квалитетним и луксузним хотелима, а сваке сезоне појави се неки нови у понуди који одушевљава туристе. Тако је и овог лета – упознајте Montenegrina Hotel & Spa 4*. Хотел се налази у месту Рафаиловићи и потпуно је нов на Црногорском приморју. Доноси другачији шарм помешан са традиционалним локалним гостопримством и светским стандардима хотелијерства. 


Фото: Травелланд

Хотел својим гостима нуди 182 собе и апартмана, један ресторан са пансионском и а ла карт услугом, три бара, конференцијски центар опремљен најсавременијом технологијом, пословни центар, wеллнесс & спа центар са полу отвореним базеном, дечијом играоницом, те отвореним паркингом са 90 места. 

Удаљен од пешчане плаже свега 50 метара, док је удаљеност од Тиватског аеродрома 25 км а Подгоричког 60км. На 200 метара од хотела налази се станица за јавни превоз који саобраћа ка центру Будве на сваких пола сата. Хотел нуди пажљиво осмишљену гастрономску понуду помешану са традиционалним локалним специјалитетима и интернационалном кухињом која ће у потпуности испунити ваша очекивања. Располаже СПА центром (масажа-екстра доплата), дечијом играоницом и игралиштем. Уколико вам је потребан и паркинг, на располагању вам је бесплатан.

У агенцији “Travelland” можете бирати термин боравка већ од 1. јула. на 10 ноћења, а од 2. јула на 7 ноћења. Најнижа цена аранжмана по особи је 471€. Ако желите потпуни ужитак са погледом на море потребно је издвојити 5 евра дневно по особи. Такав поглед је могућ у свим јединицама (осим у ецономy соби).

Заинтересовани могу извршити резервације на адреси Добрачина 43, у Београду. Пословница ради радним данима од 09-20х, суботом од 09-16х. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas