· · Коментари: 0
Одмор

ЛУКСУЗНО ЛЕТОВАЊЕ У БЕЛЕКУ: Перфектна услуга и врхунски комфор Риxос хотела

Одмор из снова

1598619574_GLAVNA.jpg
Фото: Промо

Закорачите са нама у хотел као из снова, Риxос Премиум Белек 5* . На само 5км од центра Белека, и око 35км од аеродрома у Анталији, налази се један од најпознатијих хотела у овој регији, који оправдава име једног од најбољих ланаца хотела у Турској, Риxос. Осим добром репутацијом, може се похвалити перфектном услугом и 700 метара дугом пешчаном плажом, за најопуштеније моменте вашег боравка.

Фото: Промо

Хотел има већ дугогодишњу традицију, јер је саграђен 2005. године, али је скоро и реновиран, 2017. године, у модерном стилу, спојивши естетику са функционалношћу. Ако се одлучите на летовање у овом хотелу, осетићете се заиста привилеговано, као у свету најлепших снова. Пружиће вам осећај дома, врхунског комфора, као хотел прилагођен свачијим потребама.

Фото: Промо

Доказ да ничега не мањка у хотелу Риxос Премиум Белек 5*, јесте беспрекорна алл инцлусиве услуга, захваљујући којој можете испробати специјалитете из целог света, које са љубављу припремају прави професионалци, у главном ресторану „Турqуоисе“. Ресторан се састоји из 4 дела, од којих је један прилагођен деци, а у понуди има и специјалан дијетални мени. У топлој, породичној атмосфери, ваши малишани могу имати свој кутак и у ресторану „Yуммy“, који је подређен жељама и потребама најмлађих, тако да ће се и они осећати посебно, што ће свакако и вас учинити срећним. Уколико бисте да испробате најпознатије кухиње, ту су и а ла царте ресторани. Ресторан „Ла Росета“, са залогајима из Италије, затим за љубитеље меса ту је софистицирани „Меат & Лове“ ресторан, и наравно, немојте никако заобићи „А ла Турца“ ресторан у традициналној атмосфери Турске, са богатом трпезом, која датира још из доба Османлијског царства.

Фото: Промо

Ако путујете у породичном саставу, посебно ће вас одушевиити бројни садржаји организовани да би ваша деца била весела у сваком моменту. Осмех на лицу највише ће им мамити одлично опремљен аква парк, мини клуб, играонице, мини диско и животињски парк, који је дом хиљадама најлепших бића Медитерана, укључујући тропске рибе. Јединствена прилика да се приближите делфинима у подводном сафарију или се спријатељите са пингвинима. Када пожелите да одморите и посветите се само себи и свом миру, крените на пут свог унутрашњег света у релаксирајућој атмосфери „Спа & Wеллнесс“ центра, који се простире у чак 38 соба за масажу, док вам је на услузи 50 терапеута. Турско купатило, зона опоравка, класична сауна, парно купатило, затворени базен, само су део екслузивног садржаја спа центра. И све то на површини од 4.500м2.

Фото: Промо

Ипак волите да сте активни и преферирате спорт? Да ли обожавате водене спортове, тенис или фудбал? Гајите љубав према голфу, одбојци или сте срећни када дан започнете у фитнес центру? Баш све ово можете у хотелу Риxос Премиум Белек 5*.

Фото: Промо

Новина агенције је опција онлине резервације на званичном сајту, што је одлична уштеда времена и најбржи начин резервације. За сва питања можете позвати и контакт центар на 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.