· · Коментари: 0
ОДМОР

Само у Травелланд-у промо цене грчких хотела 4*

Савршено лето свакако замишљамо негде на мору. Ових дана сви путеви воде у Грчку, а ми вам само дајемо праве смернице. Ово су четири хотела које не треба пропустити ако се одлучите за одмор у Грчкој.

1627634358_naslovna.png
Фото: Травелланд

Промо цене за супериор собу!
За активан породични одмор топла препорука је хотел Гранд Вицториа 2* супериор. Налази се на око 400м од центра Ханиотија, у близини великог супермаркета и само 350м од организоване пешчане плаже. У центру хотелског комплекса налази се мали базен и бујна медитеранска башта. Гости могу да користе лежаљке и сунцобране око базена. Са избором између полупансиона и алл инцлусиве пакета, сигурно ћете уживати у изврсним предностима које хотел нуди. Боравак на 7 ноћења у овом хотелу кошта најмање 415 евра (цена по СОБИ) уз полупансионску услугу. Али оно што је најбоље за породицу са двоје деце је цена супериор собе од 485 евра. За 10 ноћења та цена износи 699 евра. Слободних места по специјалној понуди наћи ћете  у агенцији "Травелланд" од 1. августа (термини: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18.9.)

Фото: Травелланд

Такође, у месту Ханиоти је смештен Гранд Отел 4*  који нуди боравак на 7 и 10 ноћења, са најнижом ценом по соби од 435 евра. Располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором. Услуга у хотелу је полупансионска. Места има већ од сутра, 31.8.

Недалеко од Патре (град на Пелопонезу) окружен зеленилом, кристално чистом водом, на поседу површине 35.000 м², смештен је хотел Порто Рио 4* Хотел категоризован са 4 звездице располаже пространим, комфорним собама са чијих се балкона и тераса пружа очаравајући панорамски поглед.

Објекат се налази на самој плажи, док ресторан хотела има дивну веранду са које се пружа поглед на базен. Е па управо ову удобност и лепоту нуди агенција “Травелланд” свима који још нису искористили свој летњи одмор, а желе на море. До 19.9. можете наћи аранжман од 7 ноћења уз АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ услугу по цени од 615 евра. Цена је изражена као цена по соби. 

Слободних места има у следећим терминима: 31. јул; 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29. август; 4, 5, 11, 12, 18, 19. септембар. Најнижа цена аранжмана на 10 ноћења је 875 евра по СОБИ.

Фото: Травелланд

Хотел окружен бујном вегетацијом и смештен на дугој пешчаној плажи са златним песком, а 800 метара од места Калитеа је популаран хотел Паллини Беацх Хотел 4*.  Дели територију са хотелом Атхос Палаце. Састоји се од централне зграде од девет спратова и једноспратних бунгалова. Без сумње, савршен је избор за породице, парове и поједнинце свих старосних доба. Златне пешчане плаже, сликовити заливи, традиционална села, мала приобална острва и заклоњене увале, чине Паллини Беацх одличним избором за ваш летњи одмор.

Можете резервисати боравак на 7 ноћења већ од 31.7. по цени од 1019 евра (остали термини су: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Уколико је 7 дана на мору премало, постоји и опција од 10 ноћења по најнижој цени до 19. септембра од 699 евра (цена по соби).

Фото: Травелланд

Никад довољно времена на мору, зато сваки дан користите квалитетно.О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” је отворена сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.