· · Коментари: 0

ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175ЕУР

ПРАВО ЈЕ ВРЕМЕ ДА РЕЗЕРВИШЕТЕ СВОЈЕ ЛЕТОВАЊЕ УЗ АВАНС ОД САМО 199ЕУР

1648627130_slika01--1-.jpg
Фото: Wayout

Свакако најатрактивније и најтоплије путовање овог пролеца јесте у путовање у Дубаи, који је званично проглашен за најпопуларнију туристичку дестинацију на свету по изобру корисника престижног туристичког портала ТрипАдвисор, и посета неким од најпознатијих атракција овог фантастичног града који одузима дах сваким новим кораком.

Фото: Wayout 

Wayout  агенција, као туроператор бр. 1 по броју путника за Дубаи, увек се труди да својим путницима понуди само најбоље од најбољег, а у складу са тим, наша сајамска ласт минуте понуда за април, као и специјална понуда ускршње и првомајске понуде обилују сјајним понудама са најтраженијим хотелима, по најповољнијим ценама.

Фото: Wayout 

Из понуде бисмо посебно издвојили хотеле у Дубаи Марини који су омиљени међу нашим путницима, Millennium Place Dubai Marina 4* и Byblos Marina 4*, као и један од најбоље позиционираних хотела у Дубаију, који се налази између Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ови хотели су идеално позиционирани за љубитеље city-break-a који желе да им и плажа буде надохват руке. 

Фото: Wayout 

Као хотеле за одмор на прелепим плажама, издвојили би смо Dukes The Palm 5* и Royal Central Hotel The Palm 5* који својим гостима нуде бесплатно коришћење лежаљки и сунцобрана. За оне који желе да отпутују у Дубаи због шопинга и разгледања града, издвојили бисмо хотеле који се налазе на свега неколико минута удаљености од најпознатијих светских тржних центара, wo Seasons Hotel 4* и MD Hotel Al Barsha 4* у близини Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5*  и Park Regis Business Bay 4* у близини највећег тржног центра на свету Dubai Mall и највише зграде на свету Burj Khalifa-e.

Фото: Wayout 

Право лето у Хургади почиње почетком априла, а због веома великог интересовања, Wayout агенција је обезбедила додатне капацитете у најтраженијим хотелима и у авионима, а посебно за летове крајем априла који покривају ускршње и првомајске поласке. Као одличну препоруку за породице са децом, препоручили бисмо хотеле Solymar Soma Beach са једном од најлепших плажи у Хургади, New Eagles Aqua Park, затим  Palm Beach Resort у коме двоје деце до 13 година не плаћају смештај, као и неки од најтраженијих породичних хотела из Sunrise ланца, из кога бисмо посебно издвојили и један од најлуксузнијих хотела у Хургади - Sunrise Crystal Bay.

Фото: Wayout 

Такође бисмо посебно издвојили тек реновирани и ребрендирани хотел ПProtels Grand Seas Resort са једном од најлепших и најдужих плажа у Хургади, затим новоотворени Bellagio Beach Resort, као и неке од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту као што су Long Beach Resort, затим Sea Gull, или неки од чувених хотела из  Sunrise ланца хотела. Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична all inclusive услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски aqua паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или уз негативан антигенски или ПЦР тест, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.

 Наравно, једно од најлепших периода у години за путовање у Египат јесте у мају и јуну, а за све наше путнике припремили смо мноштво ексклузивних и веома атрактивних понуда за различите укусе, како би свако од путника мога да изабере прави хотел за своје дуго очекивано летовање.

Фото: Wayout 

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wayout 

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Инстаграм странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.