Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Београд вас зове – најбољи изласци и провод у главном граду!

Наша престоница је надалеко чувена по местима за уживање и изласке. Београд за сваког има понуду – млади воле дискотеке, сплавове, кафиће…,боеми кафане, Скадарлију…многи посетиоци воле ресторане и гастрономски ужитак…

1677145156_shutterstock_199254671.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Тешко је дати јединствен одговор где изаћи јер је Београд град који не спава. Управо зато смо чувени и у региону, али и читавој Европи па је и пуно туриста који долази искључиво због ноћног провода.

Шта је то што Београд нуди? Које су предности оваквих излазака?

Клубови и сплавови – где изаћи у Београду, где су луде журке?

Један од најпрепознатљивијих одлика Београда јесу клубови и сплавови који имају огромну посету претежно млађих од 30.година.

Музика је разноврсна, од фолкера, поп и рок извођача, па до Ђ мајстора који су популарни последњих година и радо виђени у нашој престоници.

Да би одлучили где изаћи довољно је да се размотри понуда, врста музике, па да лако донесете одлуку да ли да неки локал посетите или не. Ривер, Мове, Касина, Готик… У сваком случају грешке нема, уживаћете то је сигурно, а што је најбоље, нико вас не спречава да током једне вечери посетите различите локале и тако уживате у различитој атмосфери.

Кафане и барови – дух старог Београда који одолева променама

Београдске кафане су добро познате као места за феноменалан провод уз живу музику и одличну атмосферу.

Прва кафана у Европи је отворена 1522.баш у Београду, чак 100 година пре других градова. Ту је први пут зазвонио телефон, упаљене сијалице, пуштени филмови чак 6 месеци пре Париза…

За истим столовима су седели и политичари и уметници и боеми… и сви су тражили одмор, уживање и забаву после напорног дана.

Некако се очекивало да се интересовање за кафанама, баровима и пивницама смањи са новим генерацијама, али напротив, Београдске кафане никада нису биле оволико популарне и сви добро знају за кафану Бродарац, Сипај не питај, Градска кафана, али и бројне мање објекте у Скадарлији и дуж читавог Београда.

Староградска музика, али и нови хитови, квалитетна пића и весела атмосфера је само мали део онога што ће вас привући овом животу Београда који живи свако вече и чека све посетиоце.

Најбољи ресторани у Београду – гастрономски рај и фантастична атмосфера

Београд не нуди прилику за уживање само у ноћном животу, а најбољи ресторани у Београду су прави пример тога. Ресторан Легат, Велика Скадарлија, Два јелена, ресторан Три Шешира… у сваком ћете бити дочекани одлично и отићи ћете пуног срца и пуног стомака.

Пробајте специјалитете наше кухиње, али и одлична пића из наше земље. Уживаћете и у доброј музици и амбијенту који одише домаћинском атмосфером. Најбољи ресторани у Београду оставе позитиван утисак како услугом, тако и храном, пићем и атмосфером. Сваки гост одлази задовољан и пун позитивних утисака.

Зашто је Београд на светској туристичкој мапи? Између осталог и зато што има феноменална места за изласке и провод, за све генерације и све афинитете.

Питате се где изаћи у Београду? Наш одговор је – а где то не би требало изаћи, зато што је свуда одлично?!

Обиђите све, и кафане, и пивнице и најбоље ресторане Београда… Свратите и до сплавова ако волите такву атмосферу, можда вам се и допадне! Београд је ту да угости све своје посетиоце и пружи им најбољи провод! Добродошли!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas