Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стјуардеса открила своје најбоље хотелске трикове: ЦИПЕЛЕ У СЕФУ, МОКРИ ПЕШКИРИ, И ТВ УМЕСТО ПУЊАЧА (ВИДЕО)

Естер Стурс поделила је своје најбоље путне тајне

1681905852_stjuardesa-naslovna-111.jpg
Пхото: ТкТок принтсцреен/ естхерстуррус
Oglas

Естер ради за холандску авио-компанију, а како је у опису њеног посла да одседа у разним хотелима широм света, она дели своја искуства и редовно извештава своје пратиоце на ТикТоку о начинима да себи олакшају путовање.

Ова лепа плава девојка је одувек сањала да буде стјуардеса, а са 16 је похађала курс за авијацију три пуне године, пре него што је 2019. започела своју летачку каријеру као стјуардеса. За садашњу компанију лети од 2020.године.

Естер(22) родом из Ротердама у Холандји, открила је своје најбоље савете и трикове, које треба имати на уму када путујете.


У клипу постављеном на ТикТок, који има 1,2 милиона прегледа и преко 52.000 лајкова, она дели увид у неке од најбољих најбољих ствари које треба да запамтитие када сте на путу. Ево и њених метода:

ОСТАВИТЕ ЦИПЕЛЕ У СЕФУ

Многи хотели, хостели и куће за одмор долазе са сефом, који служи да туристи ставе све скупе ствари које желе да држе закључане. Некада се деси да их ту и оставе... Ноћ пре него што напустите смештај, ставите ципеле у сеф.

- На овај начин никада нећете заборавити ништа из овог сефа, јер ципеле морате обути. Ово је мој највећи савет, приметићете да вам фале ципеле и сетићете се да су у дефу, заједно са осталим драгоценостима.


ПОМОЧИТЕ МАЛИ ПЕШКИР КАДА ДОЂЕТЕ У ХОТЕЛ

Естер је рекла: 
- Бити у авиону значи да увек патиш од сувог ваздуха, па није лепо имати сув ваздух и у соби. Када стигнете у свој смештај, намочите мали пешкир и ставите га испред грејалице, на безбедној удаљености. Та вода испари у малој хотелској соби, која може донети мало олакшања.

СТВОРИТЕ ПРОСТОР ВАЉАЊЕМ ОДЕЋЕ

Када је у питању паковање, већина путника се труди да што више ствари стане у торбу, а свакако су  стјуардесе професионалци у томе. Естер дели савет:
- Увек изгледа као да немате довољно места у својој торби када се пакујете. Међутим, један од најбољих 
путних хекова је да одећу умотате или заролате, уместо да је савијате.

ЈЕФТИНИЈИ ЛЕТОВИ АВИО КОМПАНИЈА

Често ће сајтови за путоваја и авио-компанија снимити вашу историју претраге, инсталирањем колачића у ваш
претраживач.
-Ове компаније знају колико често посећујете њихо сајт, и обично ће подићи цену због ваше заинтересованости, прокоментарисала је она, стога коришћењем приватног прегледања ништа се не може пратити или ући у траг.

ПОШАЉИТЕ СЕБИ СКЕН ВАШЕГ ПАСОША НА Е-МЕЈЛ

Ово је један од Естерних највећих савета, који би могао бити веома користан. 
- Доказ о вашем идентитету је од виталног значаја. Ово је посебно важно ако сте жртва крађе или губитка документа.

КОРИСТИТЕ ВЕШАЛИЦУ ЗА СВОЈЕ ЗАВЕСЕ

- Завесе вам се не затварају како треба? Користите вешалицу за одећу! Закачите ово на завесу, тако да више светлости не пролази између.

ПУЊЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИХ УРЕЂАЈА ПРЕКО ТВ-А

- Један од најневероватнијих хакова за путовање је пуњење електорнских уређаја преко телевизора, открива Естер, ово је изузетно корисно ако сте изгубили зидни утикач за пуњач.

КАПА ЗА ТУШИРАЊЕ - ЗА ЦИПЕЛЕ

Користите капу за туширање за ципеле, рекла је стјуардеса- тако се ваша одећа неће запрљати када ставите ципеле у кофер. Ове капе углавном се добијају у хотелу, са малим сетом за личну хигијену.

На снимку се може видети како демонстрира своје вештине: затвара завесе помоћу вешалице, показује како да напуните телефон тако што ћете га прикључити за Тв, како користи капу за туширање...

Корисници су хрлили на коментаре, да поделе своје реакције, а многи су остали у страху од скривених трикова..

 

@естхерстуррус До yоу хаве море типс? 💙✈️ #типс #хотел #хотелхацкс #хацкс #мyклммомент #клм #клмцреw #цреwклм #клмаирлинес #клмроyалдутцхаирлинес #флигхтаттендант #стеwардесс #wоркингмоде #цабинцреw #цабинцреwлифе #цабинцреwгирлс #флигхтаттендантлифе #авиатионлифе #авиатион #униформ #роyалбуе #тренд #вирал #виралвидео #фyп ♬ Б.О.Т.А. (Баддест Оф Тхем Алл) - Елиза Росе & Интерпланетарy Цриминал

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas