· · Коментари: 0

ИНСТАГРАМ добија нови изглед: Погледајте какве вас промене очекују на најпопуларнијој друштвеној мрежи

Најпопуларнија друштвена мрежа добија нови изглед

1653477378_instagram.jpg
Фото: унспласх.цом

Инстаграм добија ново "визуелно освежење", а то ће се односити на нови лого, фонт и маркетиншки распоред преко целог екрана. Како се наводи у компанији, нови дизајн ставља садржај у центар са фокусом на једноставност и самоизражавање.

Прочитајте још: Научници у Јапану користе магнетну резонанцу за ЧИТАЊЕ СНОВА: Ево по ком принципу функционише

Гардијент

За нови логотип, гардијент, користили су иновативан процес 3Д моделирања како би га учинили живахнијим. 

- Узбуђени смо што можемо да оживимо Инстаграм искуство, кроз енергију нашег поново замишљеног гардијента - наводи се у саопштењу компаније.

Нови тип слова: Инстаграм Санс

Током дизајнирања Санса, циљ је био да фонт постане глобално доступан, а то је постигнуто партнерством са језичким стручњацима широм света, како би се друштвена мрежа прилагодила глобалним писмима, укључујући арапска, тајландска и јапанска.

Прочитајте још: Гугл је још пре две године најавио да ће имати опцију о УПОЗОРЕЊУ на земљотрес: Ево како да је активирате

 

- Инстраграм Санс инспирисан је елементима дизајна, који наша заједница види сваки дан, нашим логотипом и натписом. Наш нови фонт наглашава наш посебан идентитет. Нови тип слова биће део Инстаграм Сторија и Реелса - закључили су у компанији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.