Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
рецензија

Зашто је Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про идеалан пратилац током целог дана? Сат који одише елеганцијом и најиновативнијим функцијама

Хуаwеи је успео да поново надмаши себе

1653999364_Sat-Huawei-3105-2022-03.jpg
Фото: З. Јовановић
Oglas

На тржишту се појавио нови паметни сат чиме је ова компанија ризници сатова додала спој елеганције и иновативних функција. Пред вама је Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про са титанијумским кућиштем и кожном наруквицом.

Шта доноси Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про?

О квалитету израде овог паметног сада говори титанијумско кућиште, материјал који се користи у аероиндустрији због своји изузетних карактеристика, лаган је метал, али у исто време велике издржљивости. Израда титанијума има високу цену, што овај сат сврстава у премиум категорију. Сат без наруквице тежи свега 63 г што ће вам током ношења пружити комфор како би могао да вас испрати током целог дана. У зависности од личног укуса наруквица може да буде од титанијума и гумена. Опремљене су једноставним системом скидања, па се лако могу заменити према жељама. Дебљина самог сата је 14мм, лепо лежи на руци, што омогућава да га лако понесете уз било коју одевну комбинацију.

Лице сата је заштићено сафирним стаклом које нуди непревазиђену заштиту од гребања и далеко је отпорније од класичних стакала, док је задња страна сата заштићена керамиком.

Кутија у којој долази ваш Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про је јако лепо презентована, и она садржи поред самог сата, памфлет са упутствима за коришћење, магнетни бежични пуњач, као и додатне карике у случају титанијумске наруквице.

Фото: З. Јовановић

Уз перфомансе које пружа, Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про ће бити ваш идеалан пратилац током 24 сата. Сат се на телефон спаја преко Хуаwеи Хеалт апликације која вам нуди да једноставно пратите све информације које добијате преко сензора сата. Подржава Е сим, дигиталну СИМ картицу, који омогућава функцију позива и слања СМС порука. Е Сим вам пружа да једноставно ископирате вашу примарну СИМ картицу са телефона дигитално на ваш паметни сат, па ће вам све функције бити доступне и на сату.

Екран

Фантастичан амолед екран димензија 1,43 инцх, округлог облика ће вам пружити квалитет слике у свим временским условима, због одличног контраста екрана. Поред тога што амолед технологија екрана штеди батерију она вам такође омогућава дубоку црну боју, велики контраст и осветљење екрана која вам пружа да исти видите чак и на најјачем сунцу. Резолуција екрана 466x466 што износи 326 пиксела по инчу због чега корисник добија оштру слику и флуидне анимације.

Фото: З. Јовановић

Сензори

Постоји чак 100 различитих спортских активности чије праћење нуди Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про помоћу високо развијених сензора, тиме добијате тачну евиденцију и извештај ваше физичке спремности. За оне који желе бољи увид у своје здравље ова генерација сата поседује унапређени сет сензора за мерење откуцаја срца са чак 8 рецивера светла док су претходни модели имали 4. Поседује нови премаз који побољшава оптичка својства сензора, као и најновији Аи алгоритам, а све то као резултат има много прецизнија мерења откуцаја срца и сензор О2 сатурације у крви. Једна од фунцкија је и праћење квалитета сна. Неки од додатних доступних сензора су сензор за температуру и ваздушни притисак који вам омогућавају временске инфомрације у реалном времену. Пристутан је и сензор амијенталног осветљења који ће аутоматски прилагодити екран спољним светлосним условима. Један од најбитнијих је Гпс, који ће пратити ваше кретање при обављању спортских активности, чак и када ваш телефон није присутан.

Кретање кроз систем сата

Навигација кроз систем је врло једноставана, може да се користи „тач“ скрин који подржава неколико различитих опција као што је превлачење прстом за повратак назад. Алтернативно је доступна и круница која се ротира и омогућава скроловање кроз меније, а доступан је и клик за отварање апликација. Постоји још једно дугме које служи за отварање листе спортских активности, али се може програмирати према вашој жељи.

Фото: З. Јовановић

Пуњење батерије сата

Хуаwеи Wатцх ГТ 3 Про подржава Qи стандард бежичног пуњења, па се може пунити чак и на поприличном броју стандардних бежичних пуњача, што олакшава дневно коришћење, али се у кутији налази и магнетни бежични пуњач који се користи врло једноставно. Коришћење класичних бежичних пуњача није препоручљиво са титанијумском наруквицом, јер иста мозе имати негативан утицај на пуњач, па се препоручује коришћење оригиналног пуњача у случају да имате наруквицу од овог материјала. Батерија може да траје 14 дана умереног коришћења, док захтевнији корисници могу да очекују до 8 дана.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas