Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жене чији глас одјекује

Уочи Дана жена, компанија Хуаwеи је, у склопу промоције најновијих Хуаwеи ФрееБудс Липстицк слушалица, у Дому Јеврема Грујића организовала догађај „Жене чији глас ођекује"

1647437064_zene.jpg
Фото: Промо
Oglas

Централни део догађаја била је дискусија на којој су учеснице, најутицајније жене из света медија, размениле своја мишљења и искуства о положају жена у пословним свету. Током овог неформалног разговора чуо се и податак да су, према истраживањима, потребне још 62 године како би жене оствариле истинску равноправност. Кроз лична искуства могло се закључити и да жене још увек морају константно да се доказују да би добиле прилику за истакнуте позиције. Као један од најважнијих корака ка превазилажењу јаза истакнути су међусобна подршка жена, истинска отвореност и уважавање.   

Фото: Промо

Инспирација за догађај свакако су биле и слушалице Хуаwеи ФрееБудс Липстицк – пре свега њихов дизајн у облику ружа који је покренуо питање: Да ли је црвени руж препрека за успех и да ли друштво још увек има предрасуде о односу женске лепоте и успеха.  Атмосфери је додатно допринела актуелна изложба под називом „Великанке српске културе“ која нас подсећа на све оне јаке жене које су се свака на свој начин, бориле да жене данас буду ту где јесу и наставе њиховим корацима. 

Фото: Промо

Ова дискусија је имала за циљ да покрене промене и учини да се женски глас још јасније чује. Ипак, постигнуто је и више од тога. Разговор је допринео да сви присутни осете како предивну енергију истинског разумевања и подршке, тако и веру у женску солидарност која понекад изостане у свакодневном животу. Као закључак издвојила се мисао да је свака жена јака жена и да жене заједно могу све. Управо то је истина која треба да буде на уму свакој жени која корача ка свом циљу и својим сновима.  

О компанији Хуаwеи Цонсумер БГ

Производи и услуге компаније Хуаwеи су доступни у више од 170 држава и користи их трећина светске популације. Четрнаест центара за истраживање и развој је отворено у Сједињеним Америчким Државама, Немачкој, Шведској, Русији, Индији и Кини. Хуаwеи Цонсумер БГ је једна од три пословне јединице фирме Хуаwеи и покрива паметне телефоне, рачунаре и таблете, носиве уређаје и клауд услуге, итд. Глобална мрежа фирме Хуаwеи је изграђена на 30-годишњој стручности у индустрији телекомуникација и посвећена испоруци најновијих технолошких открића клијентима широм света.

За више информација, молимо вас да посетите: хттпс://цонсумер.хуаwеи.цом/рс/ 

За редовна обавештења о Хуаwеи Цонсумер БГ, пратите нас на: ФацебоокТwиттер
YоуТубе, Инстаграм, Гоогле+
 
Контакт са медијима: 

Љиљана Тојагић, Сениор Публиц Релатионс & Емплоyер 
Брандинг Манагер 
Неw Момент Неw Идеас Цомпанy д.о.о
Хиландарска 14, 11000 Београд
тел: +381 64 40 577 40

Данијела Јовановић, Маркетинг Дирецтор
Хуаwеи Тецхнологиес д. о. о
Омладинских бригада 90Д, Аирпорт Цитy
11070 Београд, Србија
д.јовановиц@хуаwеи.цом
тел: +381 64 855 22 13

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas