Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Баћа се ПРОМЕНИО": Глумац Миодраг Радоњић открио шта можемо да очекујемо од његовог лика у новом делу "Јужног ветра"

Миодраг Радоњић у улози Баће, десне руке Петра Мараша, покупио је симпатије публике, пре свега својим оригиналним репликама.

1635842382_ubrzanje.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Jужни ветар
Oglas

После више од три године исчекивања, Баћа се враћа у једној потпуно новој и апсолутно неочекиваној авантури.

Премијера филма "Јужни ветар 2" заказана је за 2. новембар у Комбанк дворани и Ади молу, а од 4. новембра филм улази у биоскопе широм региона.

Прочитајте још: Познатом глумцу усред интервјуа запрећено пиштољем: Миодраг Радоњић остао затечен (ВИДЕО)

"Убрзање" је пунокрвни биоскопски трилер, а сам наслов наставка већ указује на још динамичнији и продукционо захтевнији филм. Познати глумац открио је на конференцији за медије да га сада редитељи често зову да игра ликове опасног момка, али и открио које промене има Баћа у овом делу "Јужног ветра".

"Ми га затичемо већ као неког ко се променио, добио неки статус у том свету, у том послу, да води фирму коју су изградили у серији. Ту га затичемо и онда све што се деси у та три дана је толико набијено динамиком и ритмом да нема простора да проживи некакву промену, осим што је постављен као неко ко мало олакшава читаву ствар некада хумором, некад подршком Марашу и остатку екипе. Тако да сам имао задатак својеврсног "comic relief" јунака, и то некад није једноставно, али видећемо колико сам у томе успео - рекао је глумац.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas