· · Komentari: 0

"Baća se PROMENIO": Glumac Miodrag Radonjić otkrio šta možemo da očekujemo od njegovog lika u novom delu "Južnog vetra"

Miodrag Radonjić u ulozi Baće, desne ruke Petra Maraša, pokupio je simpatije publike, pre svega svojim originalnim replikama.

1635842382_ubrzanje.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Južni vetar

Posle više od tri godine isčekivanja, Baća se vraća u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

Premijera filma "Južni vetar 2" zakazana je za 2. novembar u Kombank dvorani i Adi molu, a od 4. novembra film ulazi u bioskope širom regiona.

Pročitajte još: Poznatom glumcu usred intervjua zaprećeno pištoljem: Miodrag Radonjić ostao zatečen (VIDEO)

"Ubrzanje" je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Poznati glumac otkrio je na konferenciji za medije da ga sada reditelji često zovu da igra likove opasnog momka, ali i otkrio koje promene ima Baća u ovom delu "Južnog vetra".

"Mi ga zatičemo već kao nekog ko se promenio, dobio neki status u tom svetu, u tom poslu, da vodi firmu koju su izgradili u seriji. Tu ga zatičemo i onda sve što se desi u ta tri dana je toliko nabijeno dinamikom i ritmom da nema prostora da proživi nekakvu promenu, osim što je postavljen kao neko ko malo olakšava čitavu stvar nekada humorom, nekad podrškom Marašu i ostatku ekipe. Tako da sam imao zadatak svojevrsnog "comic relief" junaka, i to nekad nije jednostavno, ali videćemo koliko sam u tome uspeo - rekao je glumac.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.