Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕПОРУКА ЗА ГЛЕДАЊЕ

ЈАНУАР је идеалан месец за УЖИВАЊЕ: ПЕТ ФИЛМОВА које морате погледати док још трају ПРАЗНИЦИ

Направите прави зимски угођај уз топли напитак, ћебенце, нешто за грицкање и неки од ових филмова.

1641200972_profimedia-0574363328.jpg
Фото: Профимедиа&©Hallmark Entertainment/Courtesy Everett Collection
Oglas

Уколико волите све што има везе са Новом годином, Божићем, зимом и снегом, онда је јануар идеалан месец у којем можете уживати још мало у празничној атмосфери.

Ми вам препоручујемо да слободне дане или вечери искористите уз добре филмове у којима је главни мотив Божић, и све што има везе са овим празником.

Прочитајте још: Како се правилно пише СРЕЋНА НОВА 2022. ГОДИНА? Која слова треба да буду велика, а која мала?

1. Five Star Christmas

Луси одлази код оца у породичну кућу за празинке, где ће се скупити цела породица. Међутим, на самом прагу сачека их велико изненађење - отац је породични дом претворио у пансион. Породица нема времена да се раскомоти и опусти, јер су на вратима први гости, а један од њих је и мистериозни водич, који их може дати пет звездица, и покренути им бизнис, или их лоше оценити, и уништити сан Лусиног оца.

2. Happiest Season (Најсрећније доба године)

Ово је филм са тотално другачијом тематиком - важна је љубав, али на мало другачији начин. Филм прати Еби и Харпер, две девојке које су у емотивној вези, и које одлазе код Харпериних родитеља. Еби жели да је запроси, и да затражи дозволу од Харпериног оца, док њени родитељи имају мало другачије планове за своју мезимицу - Конора, средњошколског дечка.

3. Last christmas (Прошлог Божића)

Кејт је девојка која тумара улицама Лондона. Неодговорна је, неспретна, али бескрајно духовита. Прича почиње да се мења када она, као радница у једној божићној радњи, упозна мистериозног момка и почне да се заљубљује у њега. Међутим, живот није бајка...

4. A Christmas Prince (Божићни принц)

Непосредно пред Божић, амбициозна млада америчка новинарка Амбер Мур одлази у страну државу Алдовију да извештава о конференцији за штампу коју је одржао принц Ричард, који би требало да преузме трон након недавне смрти његовог оца. Ричард је у штампи представљен као неодговоран плејбој, а такође се прича да планира да абдицира. Након што се принц није појавио на конференцији, Амбер одлучује да тајно уђе у палату, и прихвати нови идентитет учитељице девојчице са двора, како би истражила гласине о абдикацији.

5. Holidate

Слоен и Џексон су двоје странаца којима је доста да за празнике буду сингл. Сплетом чудних околности, они се договарају да једном другом глуме партнера на свим породичним и праззничним окупљањима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas