· · Komentari: 0
PREPORUKA ZA GLEDANJE

JANUAR je idealan mesec za UŽIVANJE: PET FILMOVA koje morate pogledati dok još traju PRAZNICI

Napravite pravi zimski ugođaj uz topli napitak, ćebence, nešto za grickanje i neki od ovih filmova.

1641200972_profimedia-0574363328.jpg
Foto: Profimedia&©Hallmark Entertainment/Courtesy Everett Collection

Ukoliko volite sve što ima veze sa Novom godinom, Božićem, zimom i snegom, onda je januar idealan mesec u kojem možete uživati još malo u prazničnoj atmosferi.

Mi vam preporučujemo da slobodne dane ili večeri iskoristite uz dobre filmove u kojima je glavni motiv Božić, i sve što ima veze sa ovim praznikom.

Pročitajte još: Kako se pravilno piše SREĆNA NOVA 2022. GODINA? Koja slova treba da budu velika, a koja mala?

1. Five Star Christmas

Lusi odlazi kod oca u porodičnu kuću za prazinke, gde će se skupiti cela porodica. Međutim, na samom pragu sačeka ih veliko iznenađenje - otac je porodični dom pretvorio u pansion. Porodica nema vremena da se raskomoti i opusti, jer su na vratima prvi gosti, a jedan od njih je i misteriozni vodič, koji ih može dati pet zvezdica, i pokrenuti im biznis, ili ih loše oceniti, i uništiti san Lusinog oca.

2. Happiest Season (Najsrećnije doba godine)

Ovo je film sa totalno drugačijom tematikom - važna je ljubav, ali na malo drugačiji način. Film prati Ebi i Harper, dve devojke koje su u emotivnoj vezi, i koje odlaze kod Harperinih roditelja. Ebi želi da je zaprosi, i da zatraži dozvolu od Harperinog oca, dok njeni roditelji imaju malo drugačije planove za svoju mezimicu - Konora, srednjoškolskog dečka.

3. Last christmas (Prošlog Božića)

Kejt je devojka koja tumara ulicama Londona. Neodgovorna je, nespretna, ali beskrajno duhovita. Priča počinje da se menja kada ona, kao radnica u jednoj božićnoj radnji, upozna misterioznog momka i počne da se zaljubljuje u njega. Međutim, život nije bajka...

4. A Christmas Prince (Božićni princ)

Neposredno pred Božić, ambiciozna mlada američka novinarka Amber Mur odlazi u stranu državu Aldoviju da izveštava o konferenciji za štampu koju je održao princ Ričard, koji bi trebalo da preuzme tron nakon nedavne smrti njegovog oca. Ričard je u štampi predstavljen kao neodgovoran plejboj, a takođe se priča da planira da abdicira. Nakon što se princ nije pojavio na konferenciji, Amber odlučuje da tajno uđe u palatu, i prihvati novi identitet učiteljice devojčice sa dvora, kako bi istražila glasine o abdikaciji.

5. Holidate

Sloen i Džekson su dvoje stranaca kojima je dosta da za praznike budu singl. Spletom čudnih okolnosti, oni se dogovaraju da jednom drugom glume partnera na svim porodičnim i prazzničnim okupljanjima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.