· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Место је носило страх који нам се увлачио у кости": Млада глумица открила детаље са снимања филма "Дара из Јасеновца"

Млада глумица испричала је детаље са снимања филма, који никога није оставио равнодушним

1614173809_dara.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС

Филм "Дара из Јасеновца" након емитовања изазвао је невероватне реакције људи, а главни јунаци филма, кажу да је је за њих ово било једно врло емотивно искуство.

Прочитајте још: Опатица из "Даре" сликама руши Инстаграм: Испод одела сестре Барте крије се ЗГОДНО тело (ФОТО)

Млада глумица Ана Лечић, која је остварила запажену улогу у филму, открива да је снимање "Даре из Јасеновца" за њу било веома тешко и емотивно искуство.

- Сећам се првог дана снимања када сам угледала те блиставо плаве очи Тање Кецман која глуми часну сестру, и помислила – Благо њој, како је одмах ушла у улогу. Било ми је јако тешко да играм Божицу, јер сам ја имала мирно и срећно детињство, а морала сам да у себи пронађем сво то зло који њен лик носи. Такву мржњу није лако дочарати – рекла је глумица у емисји "Кец на једанаест" и открила како су јој протицали дани на снимању:

- Дешавало се да не могу да спавам након снимања. То место носило је са собом страх који нам се увлачио у кости. У једној паузи између снимања са једном од колегиница на сету сам шетала и покушала да причам о било чему другом, да потиснем свој лик и ођедном ми се отео уздах и изговорила сам: Мука ми је од ове Божице. То је само излетело из мене. На крају, када је снимање завршено, ту Божицу сам искрено почела да жалим. Провести цео живот у толикој мржњи је тужно. Да бисте играли било који лик, па и негативца, морате да га најпре разумете. Ја мислим да је њена водиља било то да испуни дужност према НДХ, испран јој је мозак тиме да мора да служи својој земљи – реклла је Ана и додала да је њен отац Бранислав журио након представе кући, како би погледао филм:

Прочитајте још: Ове предивне ТРОЈКЕ глуме брата Даре из Јасеновца: Мали Шарановићи су из ЦГ и погледајте колико су СЛАТКИ (ФОТО)

- Био је јако ганут и много се потресао. Као и сви уосталом који су погледали филм. Неколико другарица ми је рекло да им се неко време не обраћам. Да неких месец дана не могу са мном да разговарају. И ја их разумем. Чак ми као глумцу, професионалцу, и импонује да је тако, звучи ми то као комплимент. То значи да сам добро урадила свој посао – закључила је Ана у емисји "Кец на једанаест".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.