Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА СИН БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Висок и згодан, Иван је дечко којег слава не занима (ФОТО)

За разлику од сестре, син Бранислава Лечића не воли да се нађе пред очима јавности

1648048151_5413149ce8252276f89d03570645fd729c95df69.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Тв Пинк
Oglas

Ћерку Бранислава Лечића, Ану Лечић, јавност врло добро зна. Све је одушевила глумом у филму "Дара из Јасеновца" и тиме показала да ивер не пада далеко од кладе.

Лечић је одмах подржао своју ћерку када је одлучила да упише глуму, док се њен брат Иван, ипак одлучио да студира нешто друго, иако је као дете показивао интересовање за ову врсту уметности.

Прочитајте још: Живела у сиромаштву, а данас је ПРЕБОГАТА: Наталија радила на пијаци, а онда јој је "купац" ПРОМЕНИО ЖИВОТ (ФОТО)

Бранислав се од Иване развео 2007. године након што је глумац, како се писало, сазнао да га је супруга Ивана варала са младим стјуардом. Ова прича одмах је обишла град, али они никада нису хтели да коментаришу развод.

Старији син Бранислава Лечића са оцем и мајком, који су се 2007. године развели, у добрим је односима, а посебну блискост има са сестром Аном. Ипак, о његовом животу данас се мало зна, јер своје студије, емотивну изабраницу и живот у коме ужива, Иван је одлучио да сачува за себе.

Ипак, сестринска љубав и по која симпатична фотографија на "Инстаграму" Ане Лечић откривају да је Иван прави даса, за којим девојке данас луде, као што су некада луделе за његовим оцем Браниславом.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas