Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧУВЕНА СЦЕНА

ПРОБЛЕМ У НАЈАВИ: Режисерка "Сумрака" била забринута због "ИЛЕГАЛНОГ" пољупца Роберта Патинсона и Кристен Стјуарт (ФОТО)

Када је Роберт био на аудицији за популарни филм о вампирима, Кристен је већ била одабрана за улогу Беле Свон. У то време, Кристен је имала 17, а глумац Бетмена - који је играо Едварда Калена - имао је 21 годину.

1642674478_profimedia-0137171809.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Редитељка филма "Сумрак" Кетрин Хардвик открила је да је забринута због тога што је први пољубац Роберта Патинсона и Кристен Стјуарт био "незаконит".

Љубав и ван сета

Гостујући у подцасту, редитељка је открила да је дуо имао доста хемије када су одглумили прве пољупце ликова у њеном дому у Лос Анђелесу.

"Роб и Кристен су били на аудицији у мом кревету, сцена љубљења, Роб је био толико заљубљен у сцени да је пао са кревета. Ја сам рекла, 'Човјече, смири се.' А ја сам унутра и снимам својом малом видео камером“, рекла је.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @crepusculoforeever

Према Кетрин, Кристен је била непоколебљива да Роберт мора да игра познатог вампира. „Могу да кажем да су имали много хемије, а ја сам као:„ О мој Боже. Кристен има 17 година. Не желим да улазим у неке илегалне ствари“, наставила је.

Прочитајте још: Свакодневно пролазите поред ових зграда, а не знате да су у њима снимљени КУЛТНИ филмови СФРЈ (ФОТО)

„Рекао сам Робу: ’Успут, Кристен има 17 година. У нашој земљи је илегално имати сексуални однос…‘ А он је рекао: „Ох, ОК, како год.“

Њих двоје су на крају постали миљеници фанова са својим улогама у франшизи "Сумрак". Роберт и Кристен су чак почели да се забављају 2009. године, године када је изашао други филм - "Млади месец". Њих двоје су се привремено раздвојили 2012. након што је објављено да глумица има аферу са својим редитељем филма "Снежана и ловац", Рупертом Сандерсом. Трајно су се растали 2013. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @all.need.teen.wolf_twilight

Године 2020., Кристен се осврнула на везу и објаснила како је била „некако запуштена“. „Ово је био период када сам била у недоумици“, објаснила је Кристен, која сада има 31 годину. „Учинили смо све што што могли да нас не фотографишу како радимо ствари – ствари које неће постати наше."

У међувремену, у новембру прошле године је откривено да су се Кристен и сада вереница Дилан Мејер вериле после две године забављања. Сценаристкиња Дилан (33) је та који је поставила питање.

Кристен, која је глумила принцезу Дајану у биографском филму "Спенсер", рекла је у емисији Хауарда Стерна: „Венчавамо се, у потпуности ћемо то учинити. Желела сам да будем запрошена, тако да мислим да сам веома јасно изразила оно што сам желела и она је то успела. Венчавамо се, то се дешава."

Иако је вест изашла у новембру, њих две су биле верене и већ су славиле месец дана раније.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas