Oglas
· · Komentari: 0
ČUVENA SCENA

PROBLEM U NAJAVI: Režiserka "Sumraka" bila zabrinuta zbog "ILEGALNOG" poljupca Roberta Patinsona i Kristen Stjuart (FOTO)

Kada je Robert bio na audiciji za popularni film o vampirima, Kristen je već bila odabrana za ulogu Bele Svon. U to vreme, Kristen je imala 17, a glumac Betmena - koji je igrao Edvarda Kalena - imao je 21 godinu.

1642674478_profimedia-0137171809.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Rediteljka filma "Sumrak" Ketrin Hardvik otkrila je da je zabrinuta zbog toga što je prvi poljubac Roberta Patinsona i Kristen Stjuart bio "nezakonit".

LJubav i van seta

Gostujući u podcastu, rediteljka je otkrila da je duo imao dosta hemije kada su odglumili prve poljupce likova u njenom domu u Los Anđelesu.

"Rob i Kristen su bili na audiciji u mom krevetu, scena ljubljenja, Rob je bio toliko zaljubljen u sceni da je pao sa kreveta. Ja sam rekla, 'Čovječe, smiri se.' A ja sam unutra i snimam svojom malom video kamerom“, rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @crepusculoforeever

Prema Ketrin, Kristen je bila nepokolebljiva da Robert mora da igra poznatog vampira. „Mogu da kažem da su imali mnogo hemije, a ja sam kao:„ O moj Bože. Kristen ima 17 godina. Ne želim da ulazim u neke ilegalne stvari“, nastavila je.

Pročitajte još: Svakodnevno prolazite pored ovih zgrada, a ne znate da su u njima snimljeni KULTNI filmovi SFRJ (FOTO)

„Rekao sam Robu: ’Usput, Kristen ima 17 godina. U našoj zemlji je ilegalno imati seksualni odnos…‘ A on je rekao: „Oh, OK, kako god.“

NJih dvoje su na kraju postali miljenici fanova sa svojim ulogama u franšizi "Sumrak". Robert i Kristen su čak počeli da se zabavljaju 2009. godine, godine kada je izašao drugi film - "Mladi mesec". NJih dvoje su se privremeno razdvojili 2012. nakon što je objavljeno da glumica ima aferu sa svojim rediteljem filma "Snežana i lovac", Rupertom Sandersom. Trajno su se rastali 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @all.need.teen.wolf_twilight

Godine 2020., Kristen se osvrnula na vezu i objasnila kako je bila „nekako zapuštena“. „Ovo je bio period kada sam bila u nedoumici“, objasnila je Kristen, koja sada ima 31 godinu. „Učinili smo sve što što mogli da nas ne fotografišu kako radimo stvari – stvari koje neće postati naše."

U međuvremenu, u novembru prošle godine je otkriveno da su se Kristen i sada verenica Dilan Mejer verile posle dve godine zabavljanja. Scenaristkinja Dilan (33) je ta koji je postavila pitanje.

Kristen, koja je glumila princezu Dajanu u biografskom filmu "Spenser", rekla je u emisiji Hauarda Sterna: „Venčavamo se, u potpunosti ćemo to učiniti. Želela sam da budem zaprošena, tako da mislim da sam veoma jasno izrazila ono što sam želela i ona je to uspela. Venčavamo se, to se dešava."

Iako je vest izašla u novembru, njih dve su bile verene i već su slavile mesec dana ranije.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas