Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где су и шта раде деца из "Полицајца са Петловог брда"? Венчање са британским режисером, бег од глуме и посвећен ветеринар

Они су једна од највољенијих породица у Србији

1647885260_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Ускоро ће бити 30 година од како смо први пут гледали Бошка Симића и његове авантуре полицајца са Петловог брда. Лјубиша Самарџић у насловној улози обележио је те године на телевизији, али поред њега, пратили смо и дешавања и приче његове деце. Неке од глумица су и даље у послу и познате а некима се након ове серије губи сваки траг.

Најстарију ћерку Јасну је глумила Бранка Катић, а о њој доста знамо јер Бранка је једна од најупосленијих наших глумица. Иако је била упечатљива у овом остварењу, исте те године је снимила филм "Ми нисмо анђели" који је обележио њену каријеру. Преселила се у Енглеску крајем деведесетих, удата је за британског режисера с којим има два сина.

Остварила је многе запажене улоге у иностранству, где се највише истиче улога из филма "Државни непријатељ" са Джони Депом. Ипак, Бранку највише волимо да видимо кад ради код нас, па смо уживали у њеним скорашњијим улогама у серијама "Убице мога оца" и "Адвокадо", као и филму "Није лоше бити човек".

Прочитајте још: РИЗИКОВАЛА СА УЛОГОМ РАЈНЕ: "То заболи, вређа" - ево шта је Снежана Савић искрено мислила о улози у "Породичном благу" (ФОТО)

Катарина Радивојевић је глумила Соњу, заљубљену клинку која је имала таленат за писање. Катарина нам се тад први пут представила, након чега је постала једна од већих звезда на филму код нас. Прва велика улога јој је била у филму "Зона Замфирова" који је и даље један од најгледанијих домаћих филмова у овом веку. Као и Бранка, имала је излет у иностранству. Последња филмска улога је вратила на југ јер је глумила у филму "Нечиста крв".

За разлику од Јасне и Соње, о Симићевој трећој ћерки Тањи мало се зна, јер она није наставила са бављењем глумом. Њу је играла Тијана Вукотић. У серији је имала свог коња са којим се тркала на хиподрому, обожавала је животиње и била је мирно дете у серији. Уједно то јој је бар до сада била последња улога у животу. Један период живота провела је у иностранству где је живела и тамо посветила учењу и грађењу каријере.

Посветила се љубављу према животињама и постала ветерина. У једном интервју је открила да никада није зажалила што није наставила глумачку каријерју, јер је њен сан одувек био да постане ветеринар. После неколико година проведених у иностранству, вратила се у Србију.

Марко Стојиљковић, најмлађи члан глумачке екипе, играо је јединог сина полицајца Бошка Симића, а Давида је публика просто обожавала.

Након прве улоге, Марко је играо и у једној епизоди у "Отвореним вратима", након чега је глуму заувек напустио, али не и љубав према филму. Данас је успешни филмски критичар чије се мишљење о филму посебно цени.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas