Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЛЕПОТИЦЕ ДОМАЋЕ СЦЕНЕ: Где су мисице из "Срећних људи" 30 година након чувене епизоде (ФОТО)

Милица Милша, Југослава Драшковић и Ивана Михић важиле су за лепотице, па не чуди што су маестрално одиграле улоге такмичарки на избору за Мис

1648049521_23130_2956431-viber-image-20220322-101836164-ls_ig.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Leontina Vukomanovic
Oglas

Оствариле су се у бројним и и те како запаженим улогама, а многи се радо сећају њиховог појављивања у једној од најпознтијих домаћих серија "Срећни људи".

Три глумице маестрално су одиграле улоге мисица, а на чувеном Избору за Мис победила је Ђина Голубовић, прва и друга пратиља биле су Катарина Кети Бабовић и Лара Симоновић.

Од ове хит сцене прошло је готово 30 година, а данас су само Милица Милша и Југослава Драшковић остале у глумачким водама.

Прочитајте још: Где су и шта раде деца из "Полицајца са Петловог брда"? Венчање са британским режисером, бег од глуме и посвећен ветеринар

Милица је каријеру на ТВ почела у серијама "Бољи живот" и "Срећни људи", а играла је је и другим пројектима Синише Павића "Породично благо", "Бела лађа" и "Јунаци нашег доба". Глумицу је одувек красио препознатљив осмех, бео аристократски тен и дуга црна коса по којој је и дан данас препознатљива.

Фото: Катарина Михајловић

- Глумицу у мени најпре су препознали Тамара Бакић и Драган Тимотијевић Белмондо док сам се још бавила манекенством и саветовали ме да упишем академију. Уписала три факултета, физичку хемију, Француски језик и књижевност и глуму. Кад сам питала маму шта сада да радитим, јер је немогуће студирати три факултета истовремено, она ми је рекла: "тамо где се будеш осећала као код своје куће, то је твој факултет". Шта сам изабрала - знате - исприча је Милица за "ТВ Новости".

Југослава Драшковић је прво играла епизодну улогу у серији "Срећни људи", па након тога у ускочила у кожу Ђине Голубовић уместо Дубравке Мијатовић. НЈој је глума данас само хоби, а посветила се породичном бизнису и води дистрибутерску кућу.

Фото: В. Данилов

- Серија се реперизирала безброј пута, тако да људи нису имали прилику да ме забораве. Сада је ситуација мало другачија и деца која не памте 'Срећне људе' данас ме по улици дозивају са Божидарка и Брзутка. У серију 'Срећни људи' упала сам такорећи преко ноћи. Била сам искључиво концентрисана на то да добро обавим задатак. Највише се сећам доброг расположења и шала Бате Живојиновића - рекла је Драшковићева.

Фото: Милутин Лабудовић

Ивана Михић се повукла из света глуме и тренутно се бави писањем. Недавно је откривено и да је баш њој "за длаку" измакла улога Марине у филму "Ми нисмо анђели".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas