Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СМОТАН И СТИДЉИВ: Алан Харпер из "Два и по мушкарца" постао ОПАСАН ФРАЈЕР (ФОТО)

За нову улогу, глумац је морао у потпуности да промени изглед.

1643457291________________-alan11.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Глумац Џон Крајер (56), који је тумачио улогу Алана Харпера, Џејковог оца, у серији "Два и по мушкарца", ни на врхунцу популарности није се превише експонирао у јавности.

Глума му је у крви

Крајер је практично одрастао у позоришту, будући да су му родитељи били глумци на Бродвеју.

Како је сам у једном од ретких интервјуа открио, од малена је "желео да буде део тог магичног глумачког света". 

Права запаженија улога десила се давне 1986. у тинејџ комедији "Лепотица у ружичастом", затим филмови "Усијане главе" и "Супермен 4".

Прочитајте још: У ДЕВЕТОЈ деценији живота изгледа као да има 50 ГОДИНА! Ове су 3 тајне савршеног изгледа славне АМЕРИКАНКЕ (ФОТО)

Свакако улога живота и оно по чему ће заувек бити запамћен јесте Алана Харпера у серији "Два и по мушкарца". То је серија која једноставно не може да досади.

Улога Лекса Лутора

У јулу ове године, Крајер је виђен на снимању последње сезоне серије "Супергрл", у којој глуми бизнисмена Лекса Лутора. 

Многе је изненадила његова трансформација с тим да није остало апсолутно ништа аутентично од оног Алана  на кога смо навикли. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб 

Фото: Принтскрин/Јутјуб 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas