Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезда "Моћних ренџера" Ејми Џонсон изгледа НЕВЕРОВАТНО 29 година од завршетка серије (ФОТО)

Глумица је играла Кимберли Харт односно розог моћног ренџера од 1993. до 1995. године.

1646245063_profimedia-0120153561.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током прве до треће сезоне, Ејми, која сада има 51 годину, играла је у импресивних 138 епизода, пре него што је предала улогу Кетрин Сатерленд да заврши последњу серију.

Међутим, вратила се као Кимберли последњи пут у филму "Моћни ренџери" 1997. године.

Након свог боравка у веома вољеној серији, Ејми је наставила да глуми у "Сузи Кју" и "Звоно као спас: Нова класа".

Прочитајте још: Цакану из "Отворених врата" смо ОБОЖАВАЛИ: Ово су њени НАЈБОЉИ ЦИТАТИ, који ће вас насмејати до суза

Током година остварила је улоге у бројним популарним ТВ емисијама као што су драма "Фелисити" и криминалистичка серија "Флешпоинт". Такође је била иза камере и режирала епизоду ТВ емисије "Супермен и Луис", али оно што неки људи не знају је да она има невероватан певачки глас.

Ејми воли да дели видео записе онога што је написала на Инстаграму. Недавно је објавила једну од својих песама како пева своју нову песму док свира гитару.

Уз објаву је написала: „Сунчева светлост остаје ☀".

Ејми је објавила три албума, од којих је последњи изашао 2013. године.

Певачица дели једну ћерку са Оливером Гинером, са којим је била у браку од 2009. до 2017. године.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas