Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Био је омиљени МОЋНИ РЕНДЖЕР: Легендарни глумац извршио самоубиство

Обожавали смо га у улози Томија

1669016757_mocni-rendzeri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џејсон премиДавид Френк, који се прославио улогом Томија, зеленог моћног ренџера, извршио је самоубиство у 49. години. Вест о његовој смрти, потврдили су из Давидове ПР службе:

Прочитајте још: Сви су је обожавали: Глумица из популарне серије преминула у 47. години на рукама свог мужа

- Нажалост, истина је. Молим вас да поштујете приватност његове породице и пријатеља током овог ужасног времена док се миримо с губитком тако дивног људског бића. Јако је волео своју породицу, пријатеље и обожаватеље. Заиста ће нам недостајати - рекла је Јустине Хунт, ПР глумца.

Давид је изграо у свим остварењима "Моћних ренџера", а колеге и фанови, остали су затечени овом трагичном информацијом.

- Не могу веровати... РИП Јасон Давид Франк. Срце ми се слама што сам изгубио још једног члана наше посебне породице - написао је у објави на друштвеним мрежама његов колега из серије Wалтер Е. Јонес.

- Био је надахнуће толиким људима. Његова присутност ће јако недостајати. Тако је тужно изгубити још једног члана наше породице Рангер. Јасон је био један од највећих шаљивџија у серији. Имао је луди смисао за хумор. Имали смо успона и падова, али ја сам остао доследан у томе да му будем близак ако му то затреба -  казао је Џонс.

Давид је себи одузео живот у Тексасу, а иза себе је оставио четворо деце, два сина и две ћерке.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas