Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам утисак да ми на челу пише распуштеница и олош": Гоца Тржан проговорила о тешком периоду

Већина воли да задире у туђу приватност, а да ли постоји граница? У овој ситуацији највише су на удару јавне личности

1663576291_goca-trzan.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Приватност међу познатим личностима била је главна тема Гоце Тржан у њеној емисији “Ако проговорим” на телевизији К1 и њених гостију.

Прочитајте још: Бранка Катић недавно се вратила у Србију, а ево шта су комшије славне глумице рекле о њој

- У тренуцима када се пуно писало о мом разводу и мојој вези са Радомиром била сам на неком догађају Мис деколте и била сам у жирију. Поред мене је седео Милан са Твитера. Он ми се извинио и рекао да је пре неки дан твитовао "Боже буди прецизан, баци циглу  и погоди Гоцу Тржан и оног њеног мужа. Поред њега седи уредник високо тиражне новине и каже му да је Гоца Тржан високо тиражна личност, ми када објавимо било шта о њој то се купује и чита. У том тренутку момак са Твитера ућути на шта сам ја рекла "И шта ћемо сад" - рекла је Гоца Тржан и нагласила да многе вести везане за јавне личности не пласирају они сами него се често чак извлаче из контекста.

Медији и јавне личности не могу једни без других

- Јавна си личност, хвала богу са медијске стране имаш бившег мужа што је нама супер занимљиво. Он је жив и здрав и има титулу бившег мужа Гоце Тржан и то је нама увек занимљиво и шта год он да ради он је бивши муж Гоце Тржан и увек се провлачиш ту -  рекао је Гајић.

Гоца Тржан је у једном тренутку упитала и певачицу Јовану Пајић где је граница између објективног новинарства и "рука руку мије", а где је прелазак границе.

- Сви смо слаби на породице и на нашу децу. Ти о мени можеш да пишеш шта хоћеш, није спорно, ја ћу наћи механизам да одговорим на то, али знајући себе нисам одговарала јер та "пинг-понг лоптица" траје у недоглед. Црта се подвлачи када се нешто напише или уради нешто што може да направи проблеме мојој деци у школи или мојим родитељима на послу или са њиховим здрављем. То су ситуације на које се пуца и које су испод појаса - рекла је Јована Пајић, а Гајић је додао да јавне личности немају исти третман у медијима.

- Значи ја сам прошла као бос по трњу када је мој развод био у питању. Колико год изгледам као јака структура, то ме је девастирало. Ја сам имала утисак када изађем на улицу да ми на челу пише распуштеница, др*ља, олош, јер је такву слику, нажалост, стварао мој бивши партнер о мени у медијима и нико није желео да чује моју страну јер сам ја од почетка створила слику у медијима једне отворене, веселе, луде жене која потпуно нема табуе итд - испричала је Гоца која је приликом развода имала проблем јер је друга страна у тим тренуцима била врло "причљива".

Прочитајте још: Јелена Розга открила који СРПСКИ певач је освојио њено срце: "Он је сјајна особа"

- Ја се сећам тога и то никада нећу заборавити када сам тужила један медиј, а то је наслов у коме је писало, изјаву је дао додуше мој бивши муж, дословце је рекао "ја се бојим да Гоца има се*с са Рашом пред Леном. То је изашло на насловној страни. Мени је новинар рекао "али он је то изјавио". Да ли је то коректно? - открила је Гоца Тржан и рекла да је тужила Ивана Маринковића и новине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas