Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈА

„Неки бољи људи“ од вечерас радним данима у 20:55 часова на ТВ Пинк!

Од редитеља серије „Љубав, навика, паника“ стиже нова породична комедија!

1630327894_Neki-bolji-ljudi--1-.jpg
ФОТО: Промо
Oglas

Након серија „Државни службеник” и „Нек иде живот”, пред гледаоцима ће се наћи још једна успешна сарадња ТВ Пинк и компаније „Телеком Србија“ – од вечерас у 20:55 на најгледанијој комерцијалној телевизији емитоваће се серија „Неки бољи људи“. У главним улогама су Милена Васић, Милован Филиповић, Небојша Љубишић, док режију потписује Слободан Шуљагић. 

„Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевић и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима, представљају идеалан терен за сукобе генерација и система вредности, али и фини хумор, по ком је Слободан Шуљагић препознатљив. Ђуро и његова жена Јованка припадају послератној, бејби бум генерацији која се школовала, радила и васпитавала децу у социјалистичком духу. С друге стране, Драган и Марија су представници генерације X која је најбоље године свог живота потрошила током деведесетих прошлог века. И док је Марија успела да се високо позиционира у пословној хијерархији, Драган је прихватио улогу домаћице у кући. Никола, Сара и Филип су деца новог миленијума, генерација којој је живот „на мрежи” пођеднако важан као и реалност. Ипак, када их сустигну исконски пориви, као што је љубав, биће принуђени да се окрену себи и суоче са осећањима. Како ће се наши јунаци са њима носити и да ли ће после свега постати неки бољи људи, сазнаћете од вечерас кроз 66 епизода ове породичне серије која вецерас стартује на ТВ Пинк.

Деда Ђуру игра Небојша Љубишић, бака Јованку Гордана Ђурђевић, Марију игра Милена Васић, Драгана Милован Филиповић, док њихову децу Николу, Сару и Филипа, играју Никола Станковић, Јована Миловановић и Урош Дробац. Поред главне поставе, кроз серију “Неки бољи људи” проћи ће више од 100 глумаца, што ће сасвим сигурно допринети динамици.

Слободан Шуљагић, познат је по многим серијама, међу којима се истиче "Љубав, навика, паника", која је на престижној додели награда "Златна ружа" у Швајцарској била у селекцији 12 најбољих светских ситкома. Мајстор овакве форме играног програма поново ће кроз серију “Неки бољи људи” показати своје умеће.

Надам се да ће се серија “Неки бољи људи” пре свега разликовати по глумцима. Мислим да имамо једну изузетну поделу, дуго смо радили кастинг, и сам метод рада једна врста иновације, то како се глумци припремају за снимање. Надам се да ће то бити видљиво већ од прве епизоде – рекао је прослављени редитељ.

Са глумачком поставом и веома занимљивим ликовима упознаћете се кроз 66 урнебесних епизода серија „Неки бољи људи“ која ће се на ТВ Пинк емитовати од вечерас сваког радног дана у 20:55 часова. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas