Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након 20 година обновила љубав са њим: Глумица отворено о браку са славним редитељем

Брачно-уметнички пар Милена Васић и Југ Радивојевић пре више од 20 година били су заједно, а онда се разишли, да би се крајем 2014. године венчали, а почетком 2015. добили сина Лава

1665383770_milena-vasic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Милена је током студија била у вези са садашњим супругом Југом Радивојевићем, али су се растали. У међувремену он се оженио и добио сина Вука, а Милена се удала када је имала 22 године.

Прочитајте још: Фотографија из "Ко то тамо пева" због које су се многи запитали: Да ли можете да претпоставите колико година има славни глумац? (ФОТО)

Из тог брака има ћерку Лану и сина Николу. Њихови бракови су се распали, па је бивши пар потом наставио везу. Крајем 2014. године су се венчали, а почетком 2015. године су добили сина Лава.

- Југ и ја смо у младости осећали јаку хемију међу нама, а онда се он оженио, а ја сам се удала, па је Југ добио сина Вука, а ја моје Николу и Лану. Након што смо обоје изашли из заједнице, опет смо се састали и ево трајемо. Испричали смо нашој деци причу о нама и рекла сам им: “Једном сам га изгубила, сад бих била глупа да дозволим да се то опет деси” - рекла је раније Милена Васић.

Ова шармантна глумица раније је говорила да је мушкарце немогуће у потпуности разумети и понекад се заиста чини да су с друге планете. За своју везу с Југом бори се као лавица. Одустајање од љубави није њена опција.

- Наш мото је “Алл wе неед ис лове”. Сматрамо да све може да се превазиђе ако постоји љубав. Чињеница је да су људи постали мање толерантни и стрпљиви, да су врло саможиви. На то је утицао и квалитет живота. Стандард је данас веома лош и не могу да тврдим да донекле није тачна реплика из једног филма, која гласи “није све у љубави, има нешто и у лови”. Али, суштински, заједницу мушкарца и жене само љубав може да одржи. Иначе, имамо још један кућни хит - “Бабy Лове”. Тако је наш син и добио име, јер се “лове“ чита као “лав”- говорила је Милена за “Глорију”.

На питање да ли се њихов однос променио од када су добили сина Лава, Милена је говорила.

- Јесте у смислу да нас је Лав још више повезао. Мислила сам да не можемо да будемо ближи него што је то било пре његовог рођења, али чини се да увек има простора да људи у нежности напредују. Југ је предиван супруг и отац. Пун је разумевања и уме да испоштује суштинске потребе партнера и деце, а уз то има дивну и благу нарав. Мислим да се његова природа можда најбоље огледа током рада због чега га сви у послу воле.

Он је снимио филм без иједног ексцеса што је готово немогуће у данашњим условима. Међутим, његова енергија отвара многа врата, па су тако са екипом обишли осам градова у Србији и свуда су наишли на одличан пријем од стране домаћина.

На исти начин се односи према мени и деци, па је установио правило да све може да се реши разговором и да нема потребе за свађама и лошом атмосфером чак ни када постоје тешке ситуације. Знате, када се забављате са неким и када се само виђате, то су увек узбудљиве и лепе емоције, али када живите са неким мирним животом без тензије, онда је то велика ствар, рекла је својевремено за "Хелло".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas