Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Незадовољна сам, не могу да смршам": Сања Вучић искрено о здравственом проблему - "Сада се лечим"

Певачица је потпуно искрено причала о здравственом проблему са којим се суочава дуже време

1682230749_amig_show_04042023_0020.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Сања Вучић била је део популарног музичког састава "Хуррицане" неколико година, а након распада групе започела је успешну соло каријеру. Иако важи за једну од најтрактивнијих певачица, Сања је открила да у њеном животу није све идеално, те да се дуже време суочава са проблемом са штитном жлездом:

- Ја сам незадовољна, искључиво зато што никако не могу да смршам! Имала сам проблем са штитном жлездом и мислим да је то уствари узрок свему. Она ми се и деслила зато што нисам била храбра раније, нисам се оглашавала, нисам причала у своје име, изражавала своје незадовољство и све ме сустигло. Што је најгоре од свега, у том тренутку нисам знала да имам такве проблеме. Сада се лечим, имам терапију - започела је причу у емисији "Магазин Ин", па додала:

- Све се то одразило на моје самопоуздање и раположење, а у том тренутку смо кренули цео пројекат са групом! Онда сам схватила да сви негативни коментари, на пример, које добијамо као јавне личности нису вредни стреса. Та особа ће једну секунду посветити теби, и рећи нешто лоше или написати, и апсолутно више неће размишљати о теби. Нема онда потребе да ја цео дан проведем нервозна и љута размишљајући о томе - закључила је.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas