Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД ИДОЛА ДО РИВАЛА: Свађа Еме Радујко и Теодоре Џехверовић

Ова драма почела је изјавом Еме Радујко а завршила се препирком две певачице.

1708418040_Ema-Rdujko-i-Teodora-Dzehverovic-foto-ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Млада певачица Ема Радујко недавно је проговрила о томе како јој сметају стална поређења са њеном старијом колегиницом Теодором Џехверовић. Рекла је како сматра да је она изабрала другачији пут и како није није ушла у ријалити да би постала позната. Такође рекла је и да за разлику од Теодоре она нема естетске операције. 

Након ове изјаве убрзо се за Пинк огласила и Теодора где исиче видно разочарење:

 - Ја сам се искрено изненадила када сам видела њен интервју, јер можда Ема није хтела ништа лоше да каже нити то мисли, али је ружно испало и ту морам бити искрена. Заиста сам јој пружила сву подршку и због тога сам очекивала да ће о мени свуда причати само онако како заслужујем, без спомињања неких естетских захвата нити мог пута за који мислим да је био изузетно трновит, али исправан.

-  Ја сам је без имало сујете позвала да буде у мом споту, када је и упознала Сандру (менаџерку), а чула сам за њу тако што су ми људи показивали девојчицу која се слика као ја, облачи као ја, игра као ја и мени је то заиста било изузетно симпатично тада. Нема потребе да на питање "да ли мене имитира" спомиње ствари које су потпуно небитне, већ треба да буде искрена да је пре свега овога она била заиста мој фан и желела све оно што сам ја остварила, искључиво својим радом и трудом. Ја јој од срца желим све најбоље у животу, јер ја ни највећем непријатељу не желим лоше, а камоли некоме ко је од мог јако блиског сарадника и пријатеља Сандре добила шансу. - рекла је Теодора за Пинк.

После Теодорине изјаве страсти се нису смириле већ се Ема за Хајп огласила:

- Нисмо закопале ратне секире. Рећи ћу ја ускоро шта имам да кажем, али нека је, нека она прича шта она хоће и њену причу. Нисмо се среле, имам наступе, а вероватно и она ради. Сандра ништа није рекла, ми смо у послу - рекла је Ема за Хајп.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas