Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМИЈЕРЕ ДУГО ИШЕКИВАНИХ СЕРИЈА ПОЧИЊУ ВЕЧЕРАС У 20.00Х И 21.00Х

ИГРА СУДБИНЕ И ОД ЈУТРА ДО СУТРА  НА ПРВОЈ

1662646274_serije-tv-prva.jpg
Фото: Прва/Промо
Oglas

Гледаоци Прве телевизије од вечерас у ударном термину могу да уживају у премијерама серија „Игра судбине“ и „Од јутра до сутра“. Од 20.00 је на програму дуго ишчекивана четврта сезона најгледаније теленовеле „Игра судбине“, а са њом и узбудљиве драме, старе и нове љубави и већ добро познати заплети настали из пера сценаристе Жарка Јокановића. У мноштву новитета која нам је Јокановић припремио, а Иноватив продукција реализовала, има оних старих, проверених, омиљених ликова из саге о породицима Каначки и Ожеговић. Новитет је и то да ћемо се са „Игром судбине“ дружити и током викенда, такође од 20.00.

- Шокова и узбуђења неће недостајати ни у овој сезони – прича Милица Милша, која тумаћи добро знану Аду Каначки. - Када сам читала сценарио за нове епизоде поскакивала сам од узбуђења, јер ће бити много обрта и изненађења. Жарко је нове епизоде написао спектакуларно,  невероватно и забавно, онако како је публика то и навикла од ове серије. 

Фото: Промо

Сатница од 21.00 резервисана је за нову серију „Од јутра до сутра“. Прича о телевизији из другог угла настала је у „кухињи“ Смарт медиа продукције, а представиће нам је глумци који су у самом врху популарности, попут Јелене Гавриловић, Драгане Мићаловић, Милутина Милошевића, Иване Дудић, Бранимира Поповића, Иве Штрљић... Одличним сценаријом и врхунском продукцијом и режијом, теленовела „Од јутра до сутра“ слути да превазиђе своје претходнице које су емитоване на Првој ТВ. У свету медија, сви желе своје место под рефлекторима, својих "5 минута славе" - сви желе да буду звезде. За Срну (Ивана Дудић) и Марка (Милутин Милошевић), главне јунаке серије "Од јутра до сутра" овај сан је одавно постао стварност. Заједно воде најуспешнији јутарњи програм у земљи и у региону "Јутровање", и сматрају их најуспешнијим медијским паром. Заслужни су за то што је ВеТВ, телевизија на којој раде, најјача и најгледанија телевизија у целом региону.  

– Срна Тодоровић је рањива, нежна, али истрајна жена. Она је нашла савршен баланс између породичног живота и каријере. Она је супруга и ТВ звезда, и делује да јој обе улоге леже пођеднако добро – најављује свој лик глумица Ивана Дудић. 

 

Фото: Промо

Већ на почетку гледаоци ће схватити да су у Срна и Марко, тај бастион породичних вредности, заправо пар који далеко од очију јавности води паралелне животе, у које су упућени само људи у њиховом најближем пословном окружењу, пре свега моћни медијски могул и власник ВеТВ Војислав Филиповић. Филиповићев лик тумачи познати глумац Бранимир Поповић који се веома везао за свој лик и верује  да ће се и гледаоци брзо саживети са њиховим ликовима, ситуацијама и међусобним односима. 

– Драматуршки и професионално гледано, сценарио је веома добро написан. Сви заплети и ликови су стабилни и имају комплексне односе, па верујем да ће и публика то препознати- закључио је Поповић и позвао гледаоце Прве да буду уз “Од јутра до сутра” радним данима од 21.00. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas